2777
2789
عنوان

فرش رنگ کرم موزی

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 23 پست
تقر یبا کرم متوسط هست نخ ابریشم میخوام و اینکه ۲تا برای مبل کلاسیک و میز غذا خوری میخوام که کناره، ب ...

اصلا سمت فرشی که که پس زمینه سفید داره نرو

هرجی تیره تر بهتر

کثیف میشه و چرک مرد

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

اصلا سمت فرشی که که پس زمینه سفید داره نروهرجی تیره تر بهترکثیف میشه و چرک مرد

دیدی رنگشو؟ فرش قبلیام تیره هست دیگه تیره دوست ندارم اینم سعی کردم کرم روشن نباشه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قشنگه

طرحشم همینه گلریز طرح دستبافت تبریز..ممنون

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
طرحش خیلی خوبه قیمت این چقد میشه الان

نمایندگی گفت ۲۱ونیم

میگم دلمو نزنه البته کرم هست ، کرم چند نوع داریم کرم سفید، کرم شکلاتی این کرم موزی هستس

کرم انگار همیشه بود منم دوسال پیش طوسی مد شد گفتم زود از مد میفته رفتم سفید طرح شکارگاه خریدم اگه سرچ کنی میاد