2777
2789
عنوان

کسایی که فشیال میرید چقدر هر بار هزینه میکنید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 31 پست
فیشیال الکیه بابا تاثیر موقت یه سرم رتینول بگیرید و ضد افتاب تمام

منم لامصب هرکاری میکنم نمیتونم برم انجام بدم حسم میگه الکیه

پوستمم ایرادی نداره ولی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اسکراپ فوم شست شو ضد افتاب سفید اب استفاده میکنم عالی پوستم مثل آیینه هس

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

منم لامصب هرکاری میکنم نمیتونم برم انجام بدم حسم میگه الکیهپوستمم ایرادی نداره ولی

منم پوستم ایرادی نداره صافه بدون لک جوش هر کی میبینه فکر میکنه کرم زدم و الکی میگم که نزدم ولی باز میرم چون الودگی منافذ تخلیه میکنن این قسمتشو خیلی دوست دارم

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

منم پوستم ایرادی نداره صافه بدون لک جوش هر کی میبینه فکر میکنه کرم زدم و الکی میگم که نزدم ولی باز م ...

خب پوست شما یه فرق با من داره

من از اون مدل پوستام که الان پوستم بی نقصه اوکیه ولی اگر چیز غیرضروری بزنم ممکنه حساسیت نشون بده و بهم بریزه 

بخاطر همین زیاد اعتماد ندارم ولی شاید یه بار امتحانش کردم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

خب پوست شما یه فرق با من دارهمن از اون مدل پوستام که الان پوستم بی نقصه اوکیه ولی اگر چیز غیرضروری ب ...

خب منظورم اینه برای منم کلا بی نقص صافه عین اینه من فقط برای الودگی منافذ بیشتر میرم

جوشای سر سیاه در میاره الودگی های منافذ لایه برداری چند مدل ماسک میزاره و ابرسانی هم میکنه با یه دست ...

اگه بری دیگه نیاز به روتین روزانه نداری؟

خودت تو خونه چیکارا برا پوستت میکنی؟

در ماه چند بار میری؟

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

اگه بری دیگه نیاز به روتین روزانه نداری؟خودت تو خونه چیکارا برا پوستت میکنی؟در ماه چند بار میری؟

چرا عزیزم روتین بازم نیازه

من توی خونه روتینم دارم فقط اسکراب هم میکنم یه وقتا

کلا ماهی یکبار بیشتر نمیشه رفت

چرا عزیزم روتین بازم نیازهمن توی خونه روتینم دارم فقط اسکراب هم میکنم یه وقتاکلا ماهی یکبار بیشتر نم ...

ممنون که جواب سوالامو میدی❤

من پوستم نازکه و جوش نداره

فشیال پوستمو اسیب پذیر نمیکنه؟

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا