اینجایی که من میرم مدلای مختلف داره تا ۱۲۰۰ قیمت داره اون مدلی که من انجام میدم قیمتش ۷۰۰ میگه مثلا اگر ماساژ صورت هم میخواین باید مدل ۸۰۰ تومنی انتخاب کنید الان این چه مدلشه دیگه😑
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
منم لامصب هرکاری میکنم نمیتونم برم انجام بدم حسم میگه الکیهپوستمم ایرادی نداره ولی
منم پوستم ایرادی نداره صافه بدون لک جوش هر کی میبینه فکر میکنه کرم زدم و الکی میگم که نزدم ولی باز میرم چون الودگی منافذ تخلیه میکنن این قسمتشو خیلی دوست دارم
منم پوستم ایرادی نداره صافه بدون لک جوش هر کی میبینه فکر میکنه کرم زدم و الکی میگم که نزدم ولی باز م ...
خب پوست شما یه فرق با من داره
من از اون مدل پوستام که الان پوستم بی نقصه اوکیه ولی اگر چیز غیرضروری بزنم ممکنه حساسیت نشون بده و بهم بریزه
بخاطر همین زیاد اعتماد ندارم ولی شاید یه بار امتحانش کردم
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
جوشای سر سیاه در میاره الودگی های منافذ لایه برداری چند مدل ماسک میزاره و ابرسانی هم میکنه با یه دست ...
اگه بری دیگه نیاز به روتین روزانه نداری؟
خودت تو خونه چیکارا برا پوستت میکنی؟
در ماه چند بار میری؟
یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تلگرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا
چرا عزیزم روتین بازم نیازهمن توی خونه روتینم دارم فقط اسکراب هم میکنم یه وقتاکلا ماهی یکبار بیشتر نم ...
ممنون که جواب سوالامو میدی❤
من پوستم نازکه و جوش نداره
فشیال پوستمو اسیب پذیر نمیکنه؟
یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تلگرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا