2777
2789
عنوان

شب یه نفر مهمون دارم ولی نمیدانم شام چی بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 73 پست
بپز ریش ریش کن با زرشک و زعفرون تفت بده برنج ابکش کن ته دیگش رو برنج و ماست و زعفرون بزن برنج رو هم ...

این ترکیب رو با ی ذره رب و بدون زرشک؛شچید قاطیش کنید،ینی شوید پلو قاطیش مرغ ریش ریش 

خیلی خوشمزه میشه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینمدلی ک گفتین. میشه. رو ذغال یا گاز کباب کرد. یادمون تابه بهترهبرای مهمون زیاد. مثلا ۱۵ نفر خوب م ...

اره من معمولا برا مهمونای عزیزم درست میکنم چون هم خوشمزه اس هم تو چشم میاد، هم روز گاز میشه هم رو ذغال ولی ذغال بهتره ولی نذار زیاد بسوزن سریع اماده میشن یه کاسه هم توش کره آب کن بذار کنار دستت هر سیخی ک کباب در آوردی کره مالش کن فوق العاده میشه

اره من معمولا برا مهمونای عزیزم درست میکنم چون هم خوشمزه اس هم تو چشم میاد، هم روز گاز میشه هم رو ذغ ...

مرسی عزیزم.   منم دوستم بهم گفت نمیدونستم خوب میشه یابد الان مطمئن شدم

مرسی از توجه وراهنماییت🥰🥰

خب خواهر میگی پول ندارم همین یه تیکه مرغ رو بپز چاره چیهسبزیجاتم هرچی داری مثل هویج و سیب زمینی یا ب ...

😂

اخه شرایطم خاصه واقعا

بببین بهترین گزینه یا لوبیا پلو یا عدس پلو یا ماکارانیه بااون قدر مرغ نمیشه زرشک پلو مرغ درست کرد

پولش ندارم دارم میگم باهمین موجودی 😂😂😂😂بخدا توی کارتم ۵۰تومن دارم وگرنه بحث خریدنش نیست

منوقبل اینکه بخونم پول نداری نوشتم گلم

همون ته چین مرغ بزار

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....