2777
2789
عنوان

میشه بیاید زنجانی های عزیز

43 بازدید | 5 پست

سلام شنیدم تو زنجان دعانویس های خوبی هست

میشه خواهرانه ازتون بخام اگه دعانویس خوب میشناسید بهم معرفی کنید؟ برای کار خیر میخوام بخدا

توروخدا گزارش نزنید ناچارم

فقط اگه میشناسید از هر شهری مشکل نداره

فقط قطعی و کاردرست باشه لطفا

زنجانی هستی؟

خیابان ۱۷ شهریور، کوچه ی نوبهار(شهید ابوالفضل میری)، بنگاه حسینی. یه شماره تلفن هم بهم داده بود خود دعانویس، اگه پیدا کنم میگم بهت که اگه خواستی بری اول باهاش هماهنگ کنی گاهی سرش شلوغه. و اینکه پیره و ترکی حرف می زنه اگه زنجانی نیستی نمیدونم فارسی بلد باشه یا نه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زنجانی هستی؟خیابان ۱۷ شهریور، کوچه ی نوبهار(شهید ابوالفضل میری)، بنگاه حسینی. یه شماره تلفن هم بهم د ...

سلام عزیزم

ممنونم خیلی لطف کردی میشه شماره تماسشو برام پیدا کنی؟ چون من زنجان نیستم اگه بشی تلفنی باهاش صحبت کنم خیلی خوبه.

شما خودت پیشش رفتی و نتیجه گرفتی؟ چطوریه میشه بیشتر توضیح بدی لطفا

سلام عزیزمممنونم خیلی لطف کردی میشه شماره تماسشو برام پیدا کنی؟ چون من زنجان نیستم اگه بشی تلفنی باه ...

سلام، خواهش می کنم. چشم بگردم ببینم شمارشو نگه داشتم یا نه. خودم نه ولی یکی از دوستانم ایشونو معرفی می کرد خیلی تعریفشو می کرد و بارها ازش دعا گرفتن