2777
2789
عنوان

مشاوره طب سنتی و درمان بیماری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 25 پست
برای چاقی چه کنم؟

یعنی لاغر هستی قصد چاق شدن دارید؟ وزن و قد و سن ؟

متخصص طب سنتی - مشاوره رایگان در واتساپ 09351520914 - در گوگل سرچ کنید " عطارسرا " - هر سوالی در مورد بیماری‌ها، درمان آنها، خواص مواد غذایی و ... دارید داخل واتساپ بپرسید (لطفا تماس نگیرید و صبر داشته باشید!!).

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام من ۳۵ سالمه یه ۵و۶ سالی هست یبوست دارم با خوردن ملین ها مثل انجیر ،آلو، دمنوش گل محمدی، روغن ز ...

از آن‌جا که شما آزمایش‌های هورمونی و سونوگرافی انجام داده‌اید و مشکلی مشاهده نشده، این تغییرات ممکن است موقتی باشند یا ناشی از عواملی مثل استرس، فشار روانی یا تغییرات سبک زندگی باشند.

همچنین، گاهی اوقات تغییر در چرخه‌های قاعدگی در اثر مشکلات تیروئید، شرایط تغذیه‌ای یا حتی عوامل محیطی نیز رخ می‌دهد. اگر علائم ادامه پیدا کند یا نگرانی‌هایی برایتان ایجاد کند، پیشنهاد می‌کنم با پزشک زنان خود مشورت کنید تا موارد دیگری همچون اختلالات هورمونی غیرمشهود یا تغییرات در عملکرد غدد درون‌ریز را بررسی کنند. در برخی موارد، پزشکان ممکن است پیشنهاد دهند که درمان‌های هورمونی برای تنظیم مجدد چرخه قاعدگی استفاده شود.

متخصص طب سنتی - مشاوره رایگان در واتساپ 09351520914 - در گوگل سرچ کنید " عطارسرا " - هر سوالی در مورد بیماری‌ها، درمان آنها، خواص مواد غذایی و ... دارید داخل واتساپ بپرسید (لطفا تماس نگیرید و صبر داشته باشید!!).

چاقم۱۶۸۹۱۴۰ سال

برای کاهش وزن و رسیدن به وزن سالم، بهتر است رویکردی پایدار و ترکیبی از تغذیه سالم، ورزش و تغییرات سبک زندگی را انتخاب کنید. در ادامه چند مرحله ساده و موثر برای شروع ارائه می‌شود:

• مصرف کالری را کاهش دهید: نیاز کالری خود را محاسبه کنید و سعی کنید روزانه 500 تا 700 کالری کمتر مصرف کنید تا هفته‌ای 0.5 تا 1 کیلوگرم وزن کم کنید.
  • غذاهای فرآوری‌شده را کاهش دهید: مانند فست‌فود، نوشیدنی‌های شیرین و تنقلات.
  • پروتئین را افزایش دهید: غذاهای سرشار از پروتئین مثل تخم‌مرغ، مرغ، ماهی، لوبیا، عدس و آجیل به شما کمک می‌کنند سیر بمانید.
  • فیبر بیشتر مصرف کنید: میوه، سبزیجات، غلات کامل و حبوبات فیبر بالایی دارند که به کنترل اشتها کمک می‌کنند.
  • آب بیشتر بنوشید: روزانه 8 تا 10 لیوان آب بنوشید و مصرف نوشیدنی‌های پرکالری را کاهش دهید.
  • ورزش هوازی: مانند پیاده‌روی سریع، دویدن، دوچرخه‌سواری یا شنا حداقل 150 دقیقه در هفته.
  • تمرینات قدرتی: 2-3 روز در هفته تمرینات با وزنه یا مقاومتی انجام دهید تا عضلات را تقویت کنید.
  • افزایش فعالیت روزانه: استفاده از پله به جای آسانسور، پیاده‌روی کوتاه یا حرکات کششی.
  • خواب کافی: 7-8 ساعت خواب شبانه داشته باشید. کمبود خواب ممکن است هورمون‌های گرسنگی را تحت تأثیر قرار دهد.
  • کنترل استرس: تکنیک‌های کاهش استرس مانند مدیتیشن، یوگا یا تنفس عمیق می‌توانند مفید باشند.
  • آهسته غذا خوردن: وقت بیشتری برای غذا خوردن بگذارید و کاملاً بجوید.
  • دفترچه غذایی داشته باشید: یادداشت‌کردن غذاهای مصرفی به شما کمک می‌کند الگوهای غذایی‌تان را بهتر بشناسید.
  • اندازه‌گیری پیشرفت: هفته‌ای یک‌بار وزن خود را بگیرید یا از اندازه‌گیری دور کمر استفاده کنید.
  • اهداف کوتاه‌مدت تعیین کنید: مثلاً کاهش 2-3 کیلوگرم در ماه.

عزیزم برای خونریزی شدید پریودی کسی که کیست وفیبروم داره اطلاعاتی داری؟میشه لطف کنی بگی؟🤲

خونریزی شدید در دوران پریودی (منوراژی) به‌ویژه در افرادی که کیست تخمدان یا فیبروم رحم دارند، می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد. این وضعیت نیاز به مدیریت صحیح و گاهی مداخله پزشکی دارد. در ادامه توضیحات و راهکارهایی ارائه می‌شود:

1. فیبروم رحم:
    • توده‌های غیرسرطانی که می‌توانند دیواره رحم را تغییر داده و منجر به خونریزی شدید شوند.
    • فشار فیبروم بر دیواره رحم یا عروق خونی رحم می‌تواند خونریزی را افزایش دهد.
  2. کیست تخمدان:
    • اختلال در تخمک‌گذاری به دلیل وجود کیست می‌تواند تعادل هورمونی را مختل کرده و باعث خونریزی شدید شود.
    • کیست‌های خاص (مانند کیست‌های اندومتریوم) می‌توانند به خونریزی غیرطبیعی منجر شوند.
  3. اختلالات هورمونی:
    • تغییرات سطح استروژن و پروژسترون در اثر کیست یا فیبروم ممکن است موجب ضخیم شدن غیرطبیعی دیواره رحم و خونریزی شدید شود.
  4. شرایط دیگر:
    • آدنومیوز (ورود بافت اندومتر به داخل دیواره عضلانی رحم).
    • مشکلات انعقادی خون.
  1. تغذیه مناسب:
    • افزایش مصرف غذاهای غنی از آهن (مانند اسفناج، عدس، گوشت قرمز) برای جلوگیری از کم‌خونی.
    • استفاده از منابع ویتامین C (مانند پرتقال، فلفل دلمه‌ای) برای جذب بهتر آهن.
    • مصرف چای زنجبیل یا دارچین که می‌تواند به کاهش شدت خونریزی کمک کند.
  2. نوشیدنی‌های گیاهی:
    • دم‌نوش آویشن: خاصیت ضدالتهابی و تنظیم‌کننده قاعدگی.
    • عرق بومادران: کمک به کاهش خونریزی.
    • دم‌نوش گزنه: تقویت‌کننده و کاهش‌دهنده خونریزی.
  3. فعالیت بدنی و استرس:
    • کاهش استرس با تمرینات تنفسی یا یوگا می‌تواند به تنظیم هورمونی کمک کند.
    • فعالیت ملایم مانند پیاده‌روی برای بهبود گردش خون و کاهش درد.
  1. داروهای هورمونی:
    • قرص‌های ضدبارداری ترکیبی برای تنظیم قاعدگی.
    • پروژسترون برای کاهش ضخامت دیواره رحم.
  2. داروهای کاهش‌دهنده خونریزی:
    • ترانگزامیک اسید: کمک به کاهش خونریزی.
    • NSAIDs (مانند ایبوپروفن): کاهش درد و خونریزی.
  3. روش‌های جراحی:
    • هیستروسکوپی: برای برداشتن فیبروم یا پولیپ.
    • آبلایشن اندومتر: حذف یا تخریب بافت دیواره رحم.
    • در موارد شدید، هیسترکتومی (برداشتن رحم) ممکن است توصیه شود.
  • اگر خونریزی به قدری شدید است که باعث ضعف، سرگیجه یا علائم کم‌خونی شده است، فوراً به پزشک مراجعه کنید.
  • وجود کیست یا فیبروم ممکن است نیاز به پیگیری دوره‌ای با سونوگرافی داشته باشد.