2777
2789

من خیلی سر در گمم دارم دیوونه میشم توروخدا قضاوتم کنید نگید کارات خیانته من خودمم دارم تموم میشم نیاز ب همفکریتون دارم بخدا ادم بدی نیستم زندگیم نابوده

از مجردی با هر پسری رابطه داشتم یا خائن بود یا بدبین بود 

عاشق همکلاسم شدم خیلی پست و خائن و کثیف بود 

بعد بخاطر فرار از خانوادم با فامیلم ازدواج کردم ک معتاد از آب در اومد و تموم رویاهام نابود شدن و الان یکساله خونه بابامم و دارم طلاق میگیرم

در این بین با یه پسر دیگه آشنا شدم ک اونم فامیله شغلش املاکه همسن خودمه و مجرده اما خیلی حالی ب حالیه و همشم ازم رابطه میخواد و منم قبول نمیکنم و بخاطر همین همش باهم قهریم و کااات و الانم حال روحیم ب حدی داغونه ک دارم جون میدم نمیدونم چی درسته چی غلطه 

شوهرم دوسم داشت اما گند زد ب همه چیز...عصبی هم بود 

این پسر جدیده هم همش قهره و نمیتونی بهش بگی بالاچشمت ابروعه زود میگه خدافظ 

کمکم کنید چکارکنم مشاور رفتم گفت با این پسره کات کن ولی هرروز دارم چکش میکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این پسر جدیده تو فقطططط براش یه اسباب بازی جنسی هستی

به دستت ک بیاره پرتت میکنه کنار

بدستتم نیاره همینطور

هیچوقت باهات ازدواج نمیکنه فقط میخواد سواستفاده کنه

ابروی خودتو نبر

جدا شو

ی مدت تنها باش

رو  خودت کار کن به خودت زمان بده بزار اول یکم روانت و روحیت به ثبات برسه بعد ب ادم جدیدی فک کن

خیلی عجولانه ازین رابطه به اون رابطه رفتیو نمیدونی چی میخوای

من اگ جات بودم دوستای جدید پیدا میکردم سرکار میرفت و ی مدت قید پسر مسرو میزدم

سلام عزیزم بهترین کار یه مدت تنها بودن

به خودت رسیدن

هدفت دنبال کردنه

تا خودت خودتو دوت نداشته باشی ادمایی سر راحت قرار میگیرن که دوست ندارن

اینو یادت نره که با ارزشی

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�

تو چه قد ساده ای که با این دوتا موندی واقعا فکر میکنی این دو نفر اوکی میشن؟ نمیخام توی دلتو خالی کنم ولی هیچ کدومشون به دردت نمیخورن یه مشت اشغالن 

#بزرگی نمیبینم جز الله