2777
2789
عنوان

عاشق هرکی شدم نابودم کرد با خیانت یا بدبینی یا اعتیاد یا قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 21 پست
تحصیلات دارم قیافم خیلی خوبه اما توی روابطم هرگز درست عمل نکردم هررررگز

باید بری مشاوره ببینی گیر از کجاست که همیشه به سمت آدم های مشکل دار جذب می شی ؟  

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تواین بین بالاخره یه نفر عادی باید به پستت میخورد باید ببینی انتخاباتو برچه اساسی انجام میدی

قیافه، قد، پول، حرفای مفت عاشقونه یا چی 

یه چیز دیگه هم هست حالا من علمیشو زیاد نمیدونم ولی میگن چیزی که باعث میشه همیشه انتخابای اشتباه بکنی اینه که تو اون موقعیت و اون ادما احساس امنیتو تجربه میکنی اون فضا برات اشناست برای همین همیشه یه گوشه کار میلنگه

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

نمیدونم چرا همش دنبال جنس مخالف و محبتش میگردم😭😭😭

منم اینطورم اینا همش ریشه در کودکی خانوادس که متاسفانه خدا لعنت کنه پدرو مادرایی که بلد نیستن خوب بچه بزرگ کنن که اخر سر مجبور بشیم بریم سمت جنس مخالف

#بزرگی نمیبینم جز الله

پسر سومی ک همش قهز میکنه درواقع اون تورو نمیخاد اون رابطه با تورو میخاد و بعد از رابطه ولت میکنه رابطه هم نداشته باشی قهر میکنه پس بذار بره 

یمدت تو رابطه نرو چه اجباریه ؟مگع همش باید تو رابطه عاطفی باشی؟ب خودت فزصت بده خودتو پیدا کن  یکم بگرد تنها باش 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

این املاکیه انگار فقط قصدش سواستفادس کات کن باهاش لطفا 

بعرشم به خودت زمان بده  یه مدت نرو تورابطه واقعا چطور ذهنت میتونه هضم کنه 😁 من یه بار شکست عشقی خوردم دیگه جرات نکردم برم تو رابطه و البته که خداروشکر نرفتم چون جز پشیمونی و هدر رفتن عمر چیزه دیگه نداره

در ضمن وقتی کامل طلاق نگرفتی یه جا با این املاکی ببیننت بد میشه 

یه سری اشتباها رو داری تکرار میکنی ازش درسم نمیگیری برا همینه هر کی میاد یه مشکلی داره