2777
2789

تورو خدا اگه کسی به حاجتش رسیده بگه 

چند تا چله گرفتین 

چه نشونه ایی دیدین 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

من اینجا یه بنده خدایی برام چله برداشت بعد واقعاامیدوار بودم یه فرجی میشه اما میگفتم حتما بعد از تموم شدن چله حاجتمو میگیرم یا خوش بینانه وسطاش اما با اولین شبی که برام‌انجام داد به یه حاجت مهمیم رسیدم که شاید برای رسیدنشتو حالت عادی و نرمال باید دو سالی صبر میکردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اینجا یه بنده خدایی برام چله برداشت بعد واقعاامیدوار بودم یه فرجی میشه اما میگفتم حتما بعد از تمو ...

خمش به حالت 😭

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
یه نفر اینجا بود ایدیش سمیه۱۲

اگه حاجت محال باشه چی 

اگه حاجت محال باشه چی

من نمیدونم حاجت محالت چیه مثلا بخوای به ارزوت برسی در حالی که زندگی کسی از هم بپاشه خوب این دعا رو نکن هزار چله هم ادم برداره خدا قبول نمیکنه.اما من زندگیم خیلی بد بود و اصلا نمیدونستم چطور به خانوادم بگم طلاق میخوام چطور بگم شوهرم چه لجنیه بارها اومدم اما دهنم قفل زده بودن شرایط جوری بود که باید خوش بینانه دوسال صبر میکردم تا یه سری چیزا اتفاقبیفته اما یه شب این خانوم چله برداشت و کمتر از ۲۴ ستعت اون اتفاقی افتاد که ارزوی مهمم بود

من نمیدونم حاجت محالت چیه مثلا بخوای به ارزوت برسی در حالی که زندگی کسی از هم بپاشه خوب این دعا رو ن ...

نه به خدا من نیت ام اینه که ریاضی و عربیم‌ رو پاس شم 

فقط پاس شم و برم از بهمن دانشگاه نیت ام اینه 😭