2777
2789

چقد سمه محیطه اینجا میگه پیشه خاستگارم سوتی دادم میگه خوشبحالت میگی سقط کردم میگه خوشبحالت بچه داری سقط شده من همونم ندارم بابا چتونه حسادت تاکجا فقط نشستین حسرته زندگی بقیرو بخورین بااین حرفا انرژی منفی بذین هم به اون بنده خدا هم خودتون جالبه من یبار گفتم دارم میرم مشهد یکی برگشت گفت الان بااین حرفت دلم شکست 😕😕خب به پشمم که دلت شکست میخوای شماره کارت بفرست پول بفرستم توام برو اوسگول

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا من اصلا هیچ تاپیکی از زندگبم نمیرنم ولی بابت ایدی خیلیا میگن خوشبخالت که خوشبختترینی😃

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

درست میگی ولی خب نیاز به انقدر خشونت نداره نمیتونی طرزفکربقیه عوض کنی یا باهاش کنار بیا یا کلا از اینجا برو این موضوع نه تنها برای سایت بلکه برای کله زندگی صدق میکنه

لطفا برای قبول شدنم در دانشگاه فرهنگیان دعا کنین🙏🏻                      شغل رویاهای کودکانم معلمی بود🦩👒

درست میگی ولی خب نیاز به انقدر خشونت نداره نمیتونی طرزفکربقیه عوض کنی یا باهاش کنار بیا یا کلا از ای ...

من واسه همین اصلا خوشی زندگیمو اینجا نمیگم خیلی حیودو بخیلن جدیدا که خیلی کم میام اینجا

این حرفو نزن به دوروبرت نگاه کن خیلیا ارزوی زندگیتو دارن

میدونم، بابت یه سری چیزا خدا رو شکر

ولی جدی چرا کسی باید آرزوی زندگی منو داشته باشه😂 من خودم خودمو گردن نمیگیرم