2777
2789
از مزایاش خوبی هاش معایب و سختی هاش برام بگو رسته پلیس فتا

فتا نیست. ولی اگ باشه نونش تو روغنه😅😁

معایب واس من نداره.

هر وقت خواستم خونه بود.

از نظر تایمی باهاش مشکل ندارم.

سختی هم نداره.

واس من ت بخش اطلاعات و حکم جلب اینا هست.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حقوق کمه،مزایای جانبی بد نیست.

اگه مشکلی با انتقالیش نداری،خوبه که زندگی تو  بعضی شهرها رو تجربه کنی.

جان فدای مردم و فحش خور همین مردم😞

اگه قسمت عملیاتی باشه،استرس زیاده.ولی اگه بخش کارمندی باشه،بهتره.سر ساعت می‌ره و میاد.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

عزیزم چ مزایایی داره

خب تو جامعه خیلی تحویلشون میگیرن،واینکه ساعت کاری اداری که داره،وقت ازادش خیلی خوبه اگ مثلا انتقالی همسرم بیاد شهرمون،یه طرحی داره بعد۱۵سال خدمت یه پول خوبی میدن درحدی ک بتونی خونه ت رو عوض کنی ،بن میده به همسر و فرزند،وام ۴درصد میتونم بگیرم،خودم ضامن خودم میشم تو وام،مناسبت ها یه پولی میدن،هرماه یع حقوق ثابت میاد به حسابت حتی اگ ازاسمون سنگ بباره،حقوق همسرم۱۷تومن اگ صاحب خونه باشی خیلیم عالیه،با بن یارانه ای ک کارت حکمت میدن خوردو خوراکم میخرم،ببین این دیدگاه منه چون خودمم آدم قانعیم،واسه خیلیااا این دیدگاه من مسخرس

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘
عزیزم شوهرت سابقش چقدره درجش چیه

همسرم استواره

واینکه شغل دومم میتونن برن مثلا برن بیمارستان ادارات و....

روزی۴۰۰یا۵۰۰

اینم خوبه مثلا اگ ۱۰روز بره،روزی۵۰۰ 

۵تومن به حقوقش اضافه میشه

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘
همسرم استوارهواینکه شغل دومم میتونن برن مثلا برن بیمارستان ادارات و....روزی۴۰۰یا۵۰۰اینم خوبه مثلا اگ ...

اره همسر منم حمل پول میره یه وقتا بازیگری نقش پلیس بخوان میره

روزایی هم که شیفت نیست اسنپ کار میکنه منم خیلی راضیم مشکلی ندارم مثل شما

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️