2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من  کرمانشاه نبودم اما برای تحصیل یه مدت کوتاه یه شهر دیگه بودم اصلا خوب نبود اصلا یعنی واقعا فرهنگ های متفاوت ادمو اذیت میکنه مخصوصا اگر مثل من تهران زندگی میکنی .

یک عدد آبان ماهی🍁                                               کاربری دست دو نفره‌‌.                                             اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسو‌کمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺 

عید رفتم اره خیلی زیاد بود البته اون مناطق خوبش باز فرهنگش بهتر بود ولی بازم من راحتی تهرانو نداشتم اونجاهم

در کل تو ذوقم خورد من کرمانشاهیم خودمم خیلی دوست داشتم برم ولی پشیمون شدم.مخصوصا جاهای تفریحیش مثل طاقبستان که افتضاح بود خیلی آدمای بدی بودن اونجا

عید رفتم اره خیلی زیاد بود البته اون مناطق خوبش باز فرهنگش بهتر بود ولی بازم من راحتی تهرانو نداشتم ...

ینی دنبال خانومامیرفتن ب طورصریح یاچراغ سبزنشون میدادن

البته عزیزم اینم بگم کرمانشاهیا آدمای خیلی خونگرم و خاکی و صمیمین،مثلا کمک ازشون بخواین خیلی صادقانه کمک میکنن شهر ارزونیه شهر کوچیکیه که رفت و آمد توش سخت نیست

ولی کلیتش اگه دختری هستی با پوشش راحت یا اهل اینی که بیرون تنها حتی با جمع دخترونه بری کمی اذیت میشی یعنی اینجوری حس کردم یه مرد باید حتما کنارت باشه من حتی از پلیسشم تیکه شنیدم اینم بگم پوشش من در حدی بود که فقط روسری نداشتم وگرنه نه لباس کوتاه و تنگ و بدن نمایی میپوشم نه اهل ارایشم

ولی اگه دختری هستی که پوششت مذهبیه زیاد اهل بیرون رفتن مخصوصا تنهایی نیستی باز راحتتری در غیر این صورت باید یه سری محدودیتا برای خودت بزاری

البته عزیزم اینم بگم کرمانشاهیا آدمای خیلی خونگرم و خاکی و صمیمین،مثلا کمک ازشون بخواین خیلی صادقانه ...

حرف شمااصحیح ممنونم ک حقیقت وبیان می کنین امامن شنیدم که پوشش خودشون هم بازوراحت هس چطورممکنه

ینی دنبال خانومامیرفتن ب طورصریح یاچراغ سبزنشون میدادن

اینکه دنبال آدم راه بیفتن چند مورد بودن مخصوصا جاهای تفریحیش. اکثرا خیلی نگاه میکردن یعنی از کنارشون رد میشدم عملا گردنشونو برمیگردوندن از پشت هم یه بررسی میکردن، از لحاظ لفظی هم خیلی تیکه‌های بدی مینداختن حتی چند مورد تیکه‌های جنسی

اینکه دنبال آدم راه بیفتن چند مورد بودن مخصوصا جاهای تفریحیش. اکثرا خیلی نگاه میکردن یعنی از کنارشون ...

من ایناروشنیدم درسته براشون فرق نمیکنه اون شخص چهره جدی وسرسنگین داشته باشه یاحالت منعطف ومهربان

ممکنه صریح بگین

کرمانشاه یه کلان شهره،با هزارتا فرهنگ متفاوت،یه شهر شلوغ،من خودم توش زندگی کردم،دختراش غروب به بعد دیگه نمیتونن تنها بچرخن،نمیتونم بگم آدمای بدین بسیار مهمان نوازن،بسیارم توقعی،برای یه دخترتنها اصلا جای خوبی نیست

حرف شمااصحیح ممنونم ک حقیقت وبیان می کنین امامن شنیدم که پوشش خودشون هم بازوراحت هس چطورممکنه

خیلی خیلی انگشت شمار بود دو سه تا خیابون که جز مناطق خوبش بودن اینطور بود ولی اکثر جاها نه