2777
2789
کسی بوده تو زندگیت حالا بزرگ تر از خودت یا کوچیک تر با خودت بگی کاش من جاش بودم؟؟یا نه؟؟

آره 

یه‌شبایی تو زندگی آدمیزاد هست که بعد از ساعت‌ها فکر و خیال و به خودش میاد و می‌بینه روحش از اعماق وجود داره گریه می‌کنه ولی از چشماش هیچ اشکی نمیاد . !

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کسی بوده تو زندگیت حالا بزرگ تر از خودت یا کوچیک تر با خودت بگی کاش من جاش بودم؟؟یا نه؟؟

ی سوالم من ازت بپرسم 

بین عشق واقعی ولی بدون پول ی زندگی معمولی 

یا کسی ک هیچ حسی بهش نداری ولی پولدار خیلی خیلی زیاد 

کدوم روانتخاب میکنی وچرا

یه‌شبایی تو زندگی آدمیزاد هست که بعد از ساعت‌ها فکر و خیال و به خودش میاد و می‌بینه روحش از اعماق وجود داره گریه می‌کنه ولی از چشماش هیچ اشکی نمیاد . !
چ ویژگیی داشته که خاستی به جاش باشی؟

خیلی پرانرژی بود هرروز شاد بودبیرون میرفت من ی روزایی واقعا حوصله خودمم ندارم حتی ی کلمه هم صحبت نمیکنم وبشدت آدم درونگراییم

تا حالا شده به آرزوت برسی(یعنی با خودت بگی این چیز آرزوی منه بعد چند وقت بهش برسی)؟چی بوده؟

اره خودمم باور نمیشد 

ماشین بوده شاسی بلند

پزشک سایتوم و البته ی نمه همه چی دان😎🫶سوالی پاسخ نمیدم در رابطه سوالات پزشکی و حس ششم🫠❌️❌️