2777
2789

دکتر مامانم گفته باید انسولین استفاده کنه.بیماریش خیلی شدیده.از طرفی هم نگرانم انسولین بزنه قندش خیلی بیاد پایین از دست بره.اطلاع زیادی ندارم.شب تا صبح دارم گریه میکنم.یه خانومی میگفت مادرشو به خاطر دیابت از دست داد.دارم دق میکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قند مادرم رو ۵۰۰ بود تا ۷۰۰ هم میرف تازه ناراحتی قلبی هم داشت انسولین بهش دادن و گفتن ک چقد مصرف کنه 

انسولین قندو نمیندازه ولی قبل غذا بزنن ک سردرد نگیرن و ن گلم نگران نباش خطر ناک نیست فقط باید پرهیز کنن

خوب دکترش نگفته چقدربایدهرروزانسولین بزنه؟

مادرشوهرمن اصلا رعایت نمیکرد همیشه هم قندش بالابود..هرروز ۳وعده انسولین میزد..چون رعایت نکردالان انگشتای پاش زخم شده عفونت شدید..دوتاانگشتشو قطع کردن ..مادرشمااگه چیزایی که قندشومیبره بالا رعایت کنه خیلی زود حالش بهترمیشه و نیازنیس انسولین بزنه....میدونی انسولین وامونده خیلی بده چون بدن آدمو ازداخل تخریب میکنه...

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
مرسی عزیزم خدا سلامتی بده به مادرتون

خواهش میکنم انشالاه زودتر خوب میشن مادر من فقط ۶ ماه انسولین زد الان دیگ قندش بالا نمیره بعد ی مدت بدن خودش میفته رو روال و انسولین تولید میکنع

خوب دکترش نگفته چقدربایدهرروزانسولین بزنه؟مادرشوهرمن اصلا رعایت نمیکرد همیشه هم قندش بالابود..هرروز ...

نه فعلا داخل نسخه نوشته که بریم بگیریم.

مادر منم به قند و شیرینی خیلی علاقه داره متاسفانه

نه فعلا داخل نسخه نوشته که بریم بگیریم.مادر منم به قند و شیرینی خیلی علاقه داره متاسفانه

بگو رعایت کنه واقعا قندبالاخطرناکه.خدانکرده اگه جاییش زخم بشه هیچوقت خوب نمیشه...قندبالا یامیزنه چشم آدمو کورمیکنه یا که بدن زخم میشه..فقط کنترل کنه ..انشالله که حالشون بهتربشه

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️