2777
2789
عنوان

تلگرام لطفا بیایید😭

51 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من تو تلگرام شماره تلفنم رو زدم رو هیچکس یه گزینه هست که چه کسی میتواند مرا از طریق شماره تلفنم پیدا کند؟ زدم رو مخاطبین من یعنی اگه شمارمو بزنه ولی جز مخاطبم نباشه پی ویم نمیره براش؟امروز یه ناشناس پیام داده بود کلا ناشناس بود من تو یک گروهی سوال پرسیده بودم اومد جواب اون رو تو پی ویم داد ولی جز اون گروه نبود یکم شک کردم 😐😐میشه جواب بدید لطفاااا؟؟؟؟خواهششش میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون چیزی که زدی برای نشون دادن شمارس‌ 

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

احتمالا با اکانت دیگه ای تو اون گروه عضویت داره و این اکانت فیک هست که شناخته نشه

امیدوارم همینطور باشه اخه گروه برای وکلا بود منم سوال حقوقی پرسیده بودم میگفت من بهت حس خوبی دارم از برخورد اول متوجه شدم خوشگلی اینجوری اونجوری بعدش که دیدم عضو گروه نیست یجوری شدم شک کردم بهش

جوابشو ندین یهو هک نکنه گوشی تونو😂

فک نکنم هکر باشه ولی شک کردم نکنه همسرم یکی رو فرستاده باشه اخه درحال طلاقم ولی اینم از یه طرف هست که من تا اون سوال رو پرسیدم اومد تو پی وی جوابمو داد بعدشم که بحثای دیگه باز کرد ولی جوابشو ندادم شک کردم استرس گرفتم😂😕