2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر تاسف برانگیزه دیدن اینکه بعضی‌ها حقیرانه از خارج از ایران حرف می‌زنن!

اولا خارج تا خارج داریم بعدشم حقیرانه دیگه چیه هر کسی توان و امکانات برای محیا باشه آزاده می‌تونه بره جایی که زندگی براش بهتر باشه 

@sevil78     عزیزم شما خارج از کشوری بیا ازت سوال داره

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
کدوم کشوری؟

کشور نیست

روحم رفته تو جهنم😔

ببخش عزیزم شوخی کردم ولی یه کاربرو میشناسم ک درحال مهاجرت بوده شاید تا الان رفته

اگه کاربریشو پیدا کردم برات تگ میکنم😚❤

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)

متوجه نشدم

تگ کردم برات اگ باشه میاد خودش

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
هزینه ی اولیه برای زندگی تو انگلیس چقده

راستش رو بخواین پدر و مادر از راه بورس تحصیلی زفتن که اصلا پول ندادن اما یکی از دوستان پدرم چند تااز خونه های 10 و 20 میلیاردی اش در ایران فروخت تا پول ببره اونجا 

متوجه نشدم

منظورم به شما نبود.

آدم باید منیع و  بلند طبع باشه و نگذاره خواسته‌هاش به شکل عقده خودش و بیان و رفتارش رو به حقارت بکشه...

قدم گذاشتن خارج از خاک ایران که خیلی اتفاق پیش‌پا افتاده‌ایه، چیزهای گنده‌تر از این هم نباید آدم رو سبک کنه که روزی که بهش رسید از بیرون جلوه نوکیسه پ تازه به دوران رسیده و... داشته باشه!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.