2777
2789
عنوان

بهترین سن برای بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 26 پست
اگه از خودم باشه ۱۰ سال بعد ولی همسرم ازم ۱۰ سال بزرگتره از طرفی بچه دوس داره خودمم تنبلی تخمدان دار ...

اینکه تنبلی تخمدان هم داری بهتر هستش زیاد عقب نندازی

کسی که ۳۵ سالگی اولین رابطه جنسیشو داره زودتر باردار میشه تا کسی که در ۳۵ می خواد اقدام کنه و مثلا از ۲۳ سالگی رابطه جنسی داشته

از نظر روانپزشکی ۲۰الی۲۵بهترین سن مادرشدنه چون انرژی و حوصلش هست سن شوهرتم داره بالا میره تا انرژی و ...

من ۳۵سالمه ومجردم 😔

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب شما همون شب عروسی دست بکارشو!!چیکار نظربقیه داری وا😐حتماااا شما هم طرفدارای فرزند اوری توهرررشرا ...

اتفاقا کتاب براشون نوشتم چون طرفدار فرزنداوری تو هرررر شرایطی نیستم و معتقدم به جای اینکه بدون‌منطق بگیم سنت بگذره، رو یادگیری تربیت فرزند کار کنیم.

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
اتفاقا کتاب براشون نوشتم چون طرفدار فرزنداوری تو هرررر شرایطی نیستم و معتقدم به جای اینکه بدون‌منطق ...

بله مشخصه!

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
بله مشخصه!

مشخص بودنش که مشخصه اما شما انگار عادت دارید نظر کسی مخالفتون باشه تیکه بندازید خانم! بالاخره تو هر تاپیکی یه نفر باید باشه که بحث کنه. 

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
من 20 سالگی باردار شدم خیلی راضیم وخوشحال چون الان یه بچه بزرگ دارم که بعنوان یک انسان مستقل وازاد ق ...

خداروشکر🌸

مشخص بودنش که مشخصه اما شما انگار عادت دارید نظر کسی مخالفتون باشه تیکه بندازید خانم! بالاخره تو هر ...

شما میتونی درست نظرتوبدی بری بهت هیچ ربطی نداره نظر بقیه رو نقض کنی یاعیب وایراد بگیری! بله باهمچین ادمایی باید بحث کرد

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
شما میتونی درست نظرتوبدی بری بهت هیچ ربطی نداره نظر بقیه رو نقض کنی یاعیب وایراد بگیری! بله باهمچین ...

وای وای

یعنی با یه جمله که گفتم درک نمیکنم چرا میگن ۵ سال باید بگذره، داونم‌نه خطاب به شما، دارین اعدامم میکنیم؟

بشین بحث کن خانم تا خود صبح😑

وای واییعنی با یه جمله که گفتم درک نمیکنم چرا میگن ۵ سال باید بگذره، داونم‌نه خطاب به شما، دارین اعد ...

اووو چقد جوگیری بابا😐😐😐😐😐من گفتم بمن گفتی🤣

بیابرو بابا حتی باشماها نمیشه بحث کرد حیف وقت ادم