2777
2789

راز های مجردی آدمو لو ندید

اینکه وقتی مجرد بودین یه ادم اومده پیشتون راجب خیانت عشقش گفته بخدا خنده دار نیست که میرید ازش بعنوان سوژه خنده پیش پدر مادر و عشقتون یاد میکنید

اینجوری نباشید لطفا 

کارما همین اطرافه ...

نه شما خیلی خوشبختی نه ما خیلی بدبخت

تَفاهمی اَست میانِ مَن وَ امید وَ نور 🌞 ...

خیلی آدم باید بیشعور باشه این کار رو بکنه 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

چ کاریه خدایی

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درکت میکنم کاملااااا عزیزم ..اصلاا فاز مجردا با متاهلا فرق میکنه وهمینطور فاز متاهلا با زمانیکه هنوز بچه ندارند هم یکی نیست ادماا تو هر شرایطی عوض میشن ودرونشونو خود واقعیشونو نشون میدند 

من عین همین سرم اومدهو قلبم داره ذوب میشه

ناراحت نباش عزیزم هممون آدمیم میدونم خیلی دردناکه ولی به بقیه ربطی نداره که چی شده حقی ندارن خودت رو ناراحت نکن این چیزا تو زندگی تو بوده خودت آسیب دیدی تاوان دادی به اونا چه بذار هرچی میگن بگن انگار زندگی خودشون چه گل و بلبلی هست حالا فردا که پسره قهوه ایش کرد حال اونم حا میاد 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐