من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دعا به کارت نمیاد . چشم و گوشتو بستی از ترس اینکه مبادا بخواب 2 شب گریه کنی عیبی نداره الان گوش نمیدی 2 سال دیگه روزگار به زور بهت یاد میده با درد بزرگتر
یک حرفی از من بشنو. من از ۱۹ سالگیم با کسی دوست بودم که توی ۲۷ سالگی تازه باهاش ازدواج کردم. ما هم عاشق و معشوق. عشق وقتی عشقه که به طرف نرسی وقتی برسی و ازدواج کنی دیگه اسمش عشق نیست یک دوست داشتن ساده در بهترین حالت. روزهای بدتون ممکنه بهم فحش بدین حتی کتک کاری کنید. روزهای خوبتون هم چون تکراری شده دیگه مثل دوران مجردی به چشمت نمیاد. رابطه جنسی و شور و عشق هم میخوابه. حالا اگر ازت کوچک تر باشه تحصیلاتش پایین تر باشه بی پول باشه از قیافش هم راضی نباشی میشه برات زجر. اینو از من قبول کن. ازش جدا شو. بذار سنت بره بالا عاقل تر میشی. دیگه با احساس تصمیم نمی گیری.من از ازدواجم راضیم هنوزم دوسش دارم ولی روزهای بدم زیاد داشتیم که هر کی جای من بود شاید جدا میشد.