2777
2789
عنوان

کاش بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 60 پست
قربونت برم اگر دوست داشتی میتونم آیدیم و بدمباهم صحبت کنیم تو تلگرام چون واقعا نگرانتم نمیخوام ب خاط ...

فداتشم الهی چرا که نه از خدامه آیدی تلگرامتو بهم بده این چند روز درگیر امتحانات دانشگاهم بعد امتحاناتم بهت تو تلگرام پیام میدم حتما شما خیلی خوبید

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دعا به کارت نمیاد . چشم و گوشتو بستی از ترس اینکه مبادا بخواب 2 شب گریه کنی عیبی نداره الان گوش نمید ...

من خودمو نجات میدم از این رابطه 

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
من خودمو نجات میدم از این رابطه

ب خاطر آینده اتم ک شده باید این کار و کنی بحث ی سال دوسال نیست بحث ی عمر زندگیه

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
فداتشم الهی چرا که نه از خدامه آیدی تلگرامتو بهم بده این چند روز درگیر امتحانات دانشگاهم بعد امتحانا ...

باشه عزیزدلم

از خدا می‌خوام هیچوقت تو زندگیتون مشکلی پیش نیاد خیلی خوبید شمااا

فدای تو عزیزکم همچنین

منتظرتم

یک حرفی از من بشنو. من از ۱۹ سالگیم با کسی دوست بودم که توی ۲۷ سالگی تازه باهاش ازدواج کردم‌. ما هم عاشق و معشوق. عشق وقتی عشقه که به طرف نرسی وقتی برسی و ازدواج کنی دیگه اسمش عشق نیست یک دوست داشتن ساده در بهترین حالت. روزهای بدتون ممکنه بهم فحش بدین حتی کتک کاری کنید. روزهای خوبتون هم چون تکراری شده دیگه مثل دوران مجردی به چشمت نمیاد‌. رابطه جنسی و شور و عشق هم می‌خوابه. حالا اگر ازت کوچک تر باشه تحصیلاتش پایین تر باشه بی پول باشه از قیافش هم راضی نباشی میشه برات زجر. اینو از من قبول کن. ازش جدا شو. بذار سنت بره بالا عاقل تر میشی. دیگه با احساس تصمیم نمی گیری.من از ازدواجم راضیم هنوزم دوسش دارم ولی روزهای بدم زیاد داشتیم که هر کی جای من بود شاید جدا میشد.