2777
2789
عنوان

مشاورم

66 بازدید | 12 پست

اول آذر یه نگاه چپکی بهم کرد و گفت چی بگم وضعیتت بد نیست :)

اون موقع ذهنم درگیر پسره بود جوری که آخر آذر مریض شدم و ... ! از ۵۰ نفر دوازدهم رتبه ام تو دو آزمون شد ۲۳ و ۳۷ :)

دیروز که آزمون گرفت شدم ۷ :)

میگه فکر نمی کردم این قدر پیشرفت کنی :)

منم همین طور آقای مشاور !

آذر روزی ۳_۴ ساعت میخوابیدم و از خستگی حتی غذا نمیخوردم :)

الان روزی ۱۰ ساعت درس رو دارم :) ۳۰۰_۳۴۰ تست ثابته :) آرامش روان دارم :)

نه پسره رو چک میکنم :) نه نگرانم که وا مصیبتا اگه پزشکی دارقوز آباد قبول بشم چی :)

سپردم به خودش !

دیشب ساعت‌ 12.02 واسم یه آهنگ فرستاد با این محتوی " زندگی با معشوق برای همیشه" و به این دلیل که چون خواننده مورد علاقمون‌ یکیه‌ !

هنوز هم دخترک بیچاره درونم وجود داره و میگه هی تو رو میگه رفیق

اما بُرد با عاقل درونم بود که تشکر کرد و موزیک رو سیو نکرد :)

خلاصه فعلا وضعیت نرمال و به اصطلاح سفیده

میمونه‌ این گوشی که تا جمعه‌ تکلیفش روشن میشه🤡

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

چقدرقشنگ نوشتید

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشق بودی و رها شدی

و هر دو حس قشنگی بود برای من 🙂🩶

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

چقدرقشنگ نوشتید

خیلی لطف دارید 🥲🦋

واست دعا میکنم حتما ✨️

خیلی لطف دارید 🥲🦋واست دعا میکنم حتما ✨️

ممنون عزیزم لطف میکنید

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
مشاور خصوصی دارین؟هزینش؟

آره مشاور تحصیلی و حضوری فقط

یک سالش حدودا ۲۵

واقعا عمیقا به این باور رسیدی ؟

به کدوم باور؟ اینکه زیبا بود ؟ آره :) 

اره اینکه اون شکست زیبا بود منم الان حال روحی بدی دارم نمیتونم فراموش کنم ه

آره زیبا بود من خیلی حالم بد شد جوری که از درون داشتم آتیش می گرفتم و دست و پاهام یخ بود :/

ولی خب برای اولین بار تجربه کردم

ارزشش رو داره که وقتی صداش رو میشنوی وقتی اسمت رو صدا میزنه و ....  ته دلت یه چی تکون بخوره :) حالا تهش رسیدن باشه که چه بهتر :) 

ته اون شکست دیگه حتی ازش متنفر هم نیستی

آره زیبا بود من خیلی حالم بد شد جوری که از درون داشتم آتیش می گرفتم و دست و پاهام یخ بود :/ولی خب بر ...

خدا رو شکر خوشحالم که الان حالت خوبه 💚

من دلم به شدت تنگ شده میخوام بهش زنگ بزنم فقط صداشو بشنوم همین برام کافیه🥺