2777
2789
عنوان

خود مراقبتی های دوران پریود🌊🐚🤍

175 بازدید | 19 پست

سلام سلام حالتون چطوره 🤍

تو دوران پریود چقدر مراقبت خودتون هستید؟ حال روحیتون تو این دوران چطوره؟ 

البته خود مراقبتی از وظایف هر خانومی در قبال خودشه مخصوصا تو دوران پریود .  

مثلا من خودم تو این دوران بجای قرص مسکن سعی میکنم با دمنوش و گرمی جات و کیسه اب گرم دردم رو خوب کنم ، یکم بیشتر طول میکشه تا درد خوب بشه ولی در عوض عوارضی برای بدن نداره . 

از یک هفته قبل گرمی جات و مواد غذایی که اهن زیادی دارن استفاده میکنم ، تو این دوران حتی تو خونه هم جوراب میپوشم ، اب گرم میخورم (من عادت دارم اب سرد میخورم ولی تو دوران پریود اب گرم میخورم) ، ورزش سبک خیلییی به دردم کمک میکنه ورزشایی مثل یوگا و پیاده روی خیلی سبک ، کافئین و قند مصرف نمیکنم ، سبزی ترشی لواشک لبنیات نمیخورم تو این دوران ، اب خیلی زیادی میخورم چون خیلی از سردرد های پریود ناشی از کمبود ابی هستش که تو این دوران به وحود میاد، و راجب دوش گرفتن هم هرکسی نظر شخصی خودش رو داره ولی من حتما تو این دوران مثل همیشه دوش میگیرم و اب گرم انقباض های عضلانی رو هم کاهش میده . 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوش طولانی ضرر داره 

دوش کوتاه ادمو آروم میکنه

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

بنده چه عرض کنم که با دمنوش و قرص و سرم و کیسه اب گرم و...دردم آروم نمیگیره و حالت تهوع شدید میگیرم ...

منم با این همه مراقبت روز اول زیر سرمم همیشه😂 

البته قبلا خیلییی بدتر بودم 

الان خداروشکر یکم پریودام راحت تر شده 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

منم با این همه مراقبت روز اول زیر سرمم همیشه😂 البته قبلا خیلییی بدتر بودم الان خداروشکر یکم پریودام ...

متاهل شدی ؟

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚