من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بستگی به سن شون داره خب . اگر بالای ۳۰ سال هستن ک خب طبیعتا باید یک خونه ی حتی کوچیک رو داشته باشن منتها اگر کمتر هستن موردی نداره، اگر دختر خانوم بساز باشه اتفاقا باهم همه چی رو شروع می کنن و جلو می برن و خیلی هم نسبت به اون زوجی که طرف همه چی داشته خوشبخت ترند
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
والا با نتوسط درآمد ۱۵ تومن فک نکنم این درآمد کمی باشه، مگر اینکه خود دختر خانم ماهی ۵۰ تومن رو دربیاره یا باباش وضع مالی خوبی داشته باشه، شما هم با کسی که حد خودش رو میدونه وصلت کن نه با یه آدم بلندپروازی که روی گلیم زندگی میکنه