2777
2789

دارم اذیت میشم اتاقم ک رفت برای مطب خواهرم 

وقتم داره برای داداشم میره قراره داداشم وام بگیره من دارم کارهاشون میکنم حالا چند روز دیگ امتحان دانشگاه دارم همه هم پشت سر هم یکی هم نخوندم چند بار هم بهش پول قرض دادم بهم نداده 

حالم خیلی بده کاش متاهل بودم کاش سر زندگیم بودم 

ساعت ۶ صبح منو کشونده بیرون ک برم کارای وامشو بکنم خودش تو خونه خزیده خوابیده بعدش هم می‌ره سرکار و  خونش 

حالا هر جفتشچن هم خونه دارن هم ماشین داداشمم سر زندگیش خواهرم جدا شده بچشو بیشتر اوقات ما نگه میداریم 

اگر من بدبخت نیستم پس چیم ؟ اگر هم محالفت کنم مامانم بهم غرغر می‌کنه میگه ناشکری می‌کنی یا بهم فوش میدن

بابا ک ندارم همیشه از پدر مادرش مراقبت می‌کنه 

حالم خیلی بده میشه از ته دلتون برام دعا کنید دیگ تحمل این همه غم غصه رو ندارم یک رابطه پنج ساله رو هم کات کردم مشکلات جسمی هم زیاد دارم 

من هیچی ندارم هیچی فک میکردم از همه خشخبت ترم حالا میبینم بدبخت تر از همه ام چرا هرچی شکر می‌کنی خدا بدتر سرت میاره؟ چه گناهی کرده بودم به درگاهت نااامرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.