2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید خانوما

170 بازدید | 29 پست

یکی از تاپیک هام گفته بودم دوستم گول خورده بچگی کرده بود یا هرچی رابطه سطحی داشت با دوست پسرش متاسفانه...

بالاخره خداروشکر سر عقل اومد کات کرد.توبه هم کرده و نذر و نیاز و...

الان خیلی عذاب وجدان داره که چرا اون کار هارو کرده و حس ناپاکی داره.(واقعا دختر خیلی خوبیه نمی دونم چرا یهو انگار کور و کر شده بود ولی واقعا قلبش مهربونه لطفا قضاوتش نکنید)دیشب بهم می گفت حتی حس می کنم انگار اون آدم من نبودم و یکی دیگه بوده در این حد باورش نمیشه و پشیمون هست.

میشه راهنمایی کنید چطور از این حس و فکر که دیگه ناپاک هست و لیاقت مرد مناسب نداره خلاص بشه

من چی بهش بگم...

ممنون خانوما 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آرہ بابا، زمان مرحم ھر زخمیہ

خیلی نصیحتش کردم

اما انگار نمی دونم جنی شده بود کور و کر کامل...

که نمی دونم چی شد که سر عقل اومد.گرچه یه سیلی زدمش

پسره واقعا کارش عالی بود که این طور خامش کرده بود

بگذریم بازم شکر خدا

خیلی نصیحتش کردماما انگار نمی دونم جنی شده بود کور و کر کامل...که نمی دونم چی شد که سر عقل اومد.گرچه ...

چ عجیب واقعا برام عجیبه اولین بارمه اینجا میبینم کسی پشیمونه توبه کرده واقعا هزار ماشاالله