2777
2789
۳۰

تا جایی که میدونم بله تا 35سالگی هست 

بازم بپرسید.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین دلت چی میخاد اگ دلت راضیه بدون صدرصد برا همین کار ساخته شدی و خود اوس کریم راهشو جفت و جور میکن ...

خیلی تو فکرشم سال هاست ک دلم میخواد مستقل باشم و علاقه دارم به این کار فقط میگم شاید سنم نخوره به استخدامی

دختر قشنگم عاشقتم❤️❤️

شروع کن بخون تا۳۵سالگی استخدام دارن بعدشم میتونی تو درمانگاهی یا تزریقاتی کار پیدا کنی

میشه برا مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی🥺😭 خدا تا کی منتظر بمونم🥺😭 ۲/۱۰/۱۴۰۳ خدایاشکرت بالاخره جوابم انتظارمو دادی😭الان یه تو دلی دارم صدای قلب کوچولوشو شنیدیم برا سلامتیش میشه  یه صلوات مهمونم کنی♥

خیلی تو فکرشم سال هاست ک دلم میخواد مستقل باشم و علاقه دارم به این کار فقط میگم شاید سنم نخوره به اس ...

عزیزدلم خیلی خوبه ک فکرت رو به مرحله عمل میبری باور کن بعدا کلی به خودت افتخار میکنی

تا ۳۵ فکر میکنم برا پرستارا جا هست برا استخدامی و کلا پرستاری رشته ایه ک اشباه نشده حتی استخدامی هم نباشی صدرصد سرکار میری

بشین بکوب بخون فقط (درحد دندون پزشکی بخون) اگ کلاسم لازم داشتی شرکت کن به کلاس یه بار ادم پول میده دیگ شهریه نمیده یا وقتش تلف نمیشه 

پوستتم دور از جون مث پوست کرگدن کن میدونم گاها اطرافیان یچیزایی میگن