2777
2789
عنوان

تکرار پایه بچه کلاس اولی

55 بازدید | 5 پست

دخترم اختلالات یادگیری داره میبرمش مرکز اختلالات یادگیری کلاس نقص توجه و عدم تمرکز ولی هیچ فایده ای براش نداشته هیچ حتی پسرفت هم داره می‌کنه چیکار کنم هیچی بلد نیست تو تموم درسا مشکل داره زودی همه چیز فراموش می‌کنه معلمشون گفته به احتمال زیاد تکرار پایه بشه دارم دق میکنم هرچی هم تو خونه باهاش کار میکنم بی فایده❤️‍🩹

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

اصلا مفهوم هیچی بلد نیست کتاب نگارشش افتضاح همش تیک آخر میخوره

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خسته ام کلان تو همه چی دیر بود نشستن ۹ ماهگی یاد گرفت ۲ سالگی راه افتاد تا ۴ سال هم پوشک میشد

اشکالی نداره تکرار پایه الان خیلیا تکرار پایه میزنن خودتو ناراحت نکن

تو خانواده همسرم همسن خودش هستن اونا میترسم مسخرش بکنن چون تو یک مدرسه هم هستن