2777
2789
عزیزم حالا شما قبول نکن ولی این شب اونجوری نیس که مردم بشینن آرزو کنن برآورده بشه بالن هوا کنن و این ...

اون آرزوها بالن آرزوها ن.. این شب ماه رجب تو احادیث وقرآن اومده مردم دعا میخونن صدقه میدن ونماز.. واز خدا خواسته هاشونو میخان.. 

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79
اون آرزوها بالن آرزوها ن.. این شب ماه رجب تو احادیث وقرآن اومده مردم دعا میخونن صدقه میدن ونماز.. وا ...

میدونم عزیزدلم 

درستش شب رغبت هاست 

تو نت سرچ کنی اعمالشو میاره 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم حالا شما قبول نکن ولی این شب اونجوری نیس که مردم بشینن آرزو کنن برآورده بشه بالن هوا کنن و این ...

مگه چهارشنبه سوری هست که بالن آرزو هوا کنن.

اینا خرافاته که آرزو کن بالن هوا کن آرزوت برآورده بشه.

این شب دعا میکنن و حاجت هاشونو از خدا میخوان.