2777
2789
عنوان

دخالت مادر در زندگی

142 بازدید | 13 پست

سلام خسته نباشید خانما اگر میشه کمکم کنین 

من زود ازدواج کردم و حیلی نمیتونستم تصمیم بگیرم برای خودم و زندگیم از مادرم راهنماایی میگرفتم ولی الان ۳ ساله که از ازدواجم میگذره این وسط هم خیلی دعوا درگیری داشتم الان که فکر میکنم همش تقصیر خودمه که میزاشتم مادرن بگه چیکار کنم نکنم برای همین شوهرمم حساس میشد 

و از اون موقع سعی کردم دیگه حتی با مامانم درد دل نکنم من خیلی مامانم دوست دارم اما زندگیمم دوست دارم دوست ندارم زندگیم خراب بشه 

الانم از دست مادرم ناراحت شدم خیلی بهم زنگ نمیزنه حالم بپرسه منم توقعی ندارم همیشه هم من زنگ میزنم حالش بپرسم زنگ هروقتم زنگ میزنم یا با دوستاشون بیرونن یا جایی کلا نمیگه اصلا یه زنگ بزنم حال دخترم بپرسم حالا اینکه هیچی زنگ زدم حالش بپرسم میگه فردا بیا خونمون گفتم مادرجان فردا شوهرم خونست کلا سرکار نیس نمیتونم بیام 

اونم میگه نه من مهمون دارم دوستم بچهاش شب میخوان اینجا بمونم منم بهشون گفتم تو میای شب اینجا اونا بچهاش تنها نمونن منم گفتم بزار ببینم فردا چی میشه میتونم بیام که اونم گفت یعنی انقدر بدبختی خب به شوهرت الکی بگو مامانم مریضه بیام گفتم مامان جان ببینم فردا چی میشه شروع کرد داد بیداد اره یعنی شوهر تو انقدر بیشعوره که بگی مامانم مریضه نزاره بیای منم گفتم حالا که مریض نیستی بخاطر مهمونت داری میگه من از این ناراحتم که الان من جدا ازش زندگی میکنم چرا جای من به کسی قول داده شاید من نباشم اگر مریض باشه بحثش فرق میکنه بخدا شوهرم ی بارم جلومو نگرفته بگه نرو خونه بابات من چوون ناراحت شدم گفتم ببینم فردا چی میشع که داد و بیداد کرد بعدم گوشی قطع کرد حس میکنم فقط به فکره خودشه منم از حرصم میگم فردا نرم خونشون مهمون داره تا بفهمه من و نباید کنترل کنه به نظرتون کاره خوبیه بکنم ؟ بعدم باهاش صحبت کنم بگم من خودم میتونم برای خودم تصمیم بگیرم از جانب من تصمیم نگیر؟

مامانت توقع بی جا داره انگاری دنبال بهانه بود باهات دعوا کنه

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا مهمون دعوت کرده خواسته باشی. یه باره. میرفتی چندساعت ایرادی نداشتکاش مامان من ی بار می گفت بیا ...

اخه بحث چند ساعت نیس که میگه شب بمون  منم روزایی که شوهرم خونست دوست ندارم تنها باشه چون بهونه میگیره روزایی که  نیس  میرم خونه مامانم شب میمونم

مامانت توقع بی جا داره انگاری دنبال بهانه بود باهات دعوا کنه

نه دنباله بهونه نیس دعوا کنه  همیشه میخواد با جیغ و داد ناراحتیش کاری کنه که من هرچی اون بگم قبول کنه 

بخدا انقدر ناراحتم همیشه کارش افتادنی میاد سرم من خودم مریض بودم رفتم خونشون دیدم اصلا بهم اهمیت نمیده یه سوپ درست کرد برام اونم شام داد خوردم اومدم خونمون گفتم بیخیال اونجا ۳ روز تو خونه افتادم بی حال نا نداشتم غذا بپزم بخورم هی زنگ زد چیکار میکنی گفتم حالم خوب نیس یه بارم نگفت بیام پیشت میگفت خب به شوهرت بگو کمک کنه شوهر منن ۲ روز شیفت بود نبود 

ولی اون زنگ میزنه حالم بده د بدو میرم پیشش 

بخدا خیلی وقتا به خواهرشوهرم حسودیم میشه انقدر که مادرشوهرم دوستش داره هواشو داره خدا براهم نگهشون داره ولی خب همش بخاطره کارای مادرم ناراحت میشم😔

نهخودمون مبریم ولی ابنکه اینطوری بگه حتما بیا یا منتظریم یا چرا نبومدی..نه

خوبه بزار همینطوری بمونه والا من خودم میرم ولی مامان من کارش افتادنی میاد سراغم همیشه هم سره همینا یا دخالت میکنه یا دعوا راه میندازه 

عزیزم خانواده اصلی تو خانواده ای هست ک خودت ساختی یعنی خودت وشوهرت و بچه های ایندت، پدرومادر خواهر برادر جای خودشون دارن بخاطر هیچکس، هیچکس باشوهرت بد نشو من خودم اینجوریم خیلی جاها نیستم خونه مامانم یکم دوره ماهی ی بار میرم خونش ی شب میمونم اونم حتما باهمسرم خودش میگ بدون شوهرت نیا تنهاش نزار زمونه خوب نیس مراقب زندگیت باش ببینه شوهرت مهمه گنار میاد باهات اخلاقای بدشو ترک میکنه

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

عزیزم خانواده اصلی تو خانواده ای هست ک خودت ساختی یعنی خودت وشوهرت و بچه های ایندت، پدرومادر خواهر ب ...

فکر نمیکنم برای مادر مهم باشه باید سخت وایستم یکم سفت بگیرم مامانم حتی به حرف شوهر خودش گوش نمیده بع پدرمم زور میگه کار خودش میکنه

فکر نمیکنم برای مادر مهم باشه باید سخت وایستم یکم سفت بگیرم مامانم حتی به حرف شوهر خودش گوش نمیده بع ...

اره دقیقا اما ناراحتش زیاد نکن با منطق پیش برو دعوا اینا نشه شرایط جور نیس دیگ زیادم اصرار تو نگو بعدا بزنه تو سرت حس میکنم مامانت خیلی مقتدره بخاطر همین اصلا بد شوهرتو

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏