2777
2789
عنوان

آیا جو همه ی دانشگاه های ایران سمی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 35 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه من دقیقا همچین ادمی دیدم تو دانشگاه خودشون فکر میکنن ساده میپوشن اما واقعا بد تیپن واسه همین جلب ...

عزیز دلم من اگ تیپم جلف بود خودم میتونم تشخیص بدم و درستش کنم گفتم تیپم جلو بسته اس چن نفر رو دیدی همرو ب هم تعمیم نده

عزیز دلم من اگ تیپم جلف بود خودم میتونم تشخیص بدم و درستش کنم گفتم تیپم جلو بسته اس چن نفر رو دیدی ه ...

منظورم جلف نبود 

حرف منو بد متوجه شدی 

بعدم من اصلا شما رو نمیشناسم که بخوام بگم بد تیپی 

خواستم کمک کرده باشم

کاربری دست 98348نفره

دولتی مدیریت

اگر فکر میکنی آدم های پیک می هستن زیاد باهاشون رفت و آمد و سلام علیک نداشته باش 

سعی کن بی حاشیه ترین حالت ممکن خودت باشی

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
دانشگاه ما هم همینه ذات دانشگاه همین ادمای موجه توش بیشتر اذیت میشن

تصور من از دانشگاه ی چیز دیگه بودواقعا،قبلا ب امید روب رو شدن باادما ی بافرهنگ وتحصیل کرده بفکر دانشگاه بودم

من ازادمحراستمون ک گیر میدهولی دیگ تیپ دخترا مثل توی خیابونهمعمولیهتهش اگه ارایش زیاد کننچیکار ب بق ...

من میخام ۳سال دیگ بخونم واقعا اذیتم انرژی بدشون سریع اعتمادبنفسم رومیگیره خیلی اذیتم جوری ک مستقیم امتحان میدم سرمو میارم پایین و میرم ولی جوری هستن ک حتی اگ کاریشون نداشته باشی لبخند شیطانی میزنن وتیکه میپرونن