2777
2789
عنوان

یه نفر داره ازم سواستفاده جنسی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 9299 بازدید | 155 پست
۱۹نه اون ۲۹ سالشه همکارمه

چکاری هست ک اون همکارتع؟کس دیگه ای نیست در چ حده؟

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حواستو جمع کن شوخی شوخی جدی میشه بعدا میگه خودتم میخواستی

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

عزیزم سنت کمه مراقب آبرو واحترام خودت باش 

حناخانم 🥰چو خدا بود پناهت چه خطربود زِ راهَت؟ به فلک رسد کلاهت که سر همه سَرانی                        
بغلم میکنه لمسم میکنه کنار گردنمو میبوسه دستاشو میماله به بدنم

وااا😐این کارهارومیکنه وشما تودهنش نمیزنی؟؟عزیزدلم فردا روز میگن خودتم میخواستی حواست جمع کن عجب مرد کثیفیه

حناخانم 🥰چو خدا بود پناهت چه خطربود زِ راهَت؟ به فلک رسد کلاهت که سر همه سَرانی