2777
2789
عنوان

حالم خوب نیس باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 24 پست

عزیزم از اونجایی  که  در هفته‌های اولیه بارداری ، این علائم ممکن است بخشی از تغییرات هورمونی و فیزیکی طبیعی باشند. حالت تهوع، سنگینی معده، و گرگرفتگی از علائم شایع در سه‌ماهه اول بارداری هستند.نکاتی که میتونه کمکمت کنه 

خوردن وعده‌های کوچک: به جای خوردن وعده‌های بزرگ، چندین وعده کوچک در طول روز بخور  تا معدت سبک‌تر بمونه

آب گرم و دمنوش‌های گیاهی: به جای آب یخ، از آب گرم و دمنوش‌های گیاهی مانند نعناع یا زنجبیل استفاده کن که می‌تونه به کاهش حالت تهوع و تسکین معده کمک بکنه

استراحت کافی: حتماً زمان کافی برای استراحت و خواب داشته باش  تا انرژی لازم برای بدنت فراهم بکنه 

پوشیدن لباس‌های سبک: برای کاهش گرگرفتگی، لباس‌های سبک و نخی بپوش و در هوای خنک قرار بگیر.نه جایی که خیلی گرمت باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به هیچ کس نگفتیم باردارمهنوز دکتر نرفتم

هشت هفتته دیگه برو دکتر واست آزمایش بنویسه و سونو تشکیل قلب انجام بده 

فقط به مامانت بگو به بقیه اگه نمیخوای نگو ‌ چون اگه تهوع و ویار داشته باشی به کمک احتیاج داری

منم هفته ۸ هستم 

نفسم بالا نمیاد

شونه هام در گرفته از بس محکم نفس کشیدم 

باورت میشه بدون حرکت اینطوریم.

اگر معدت اینجوری شد شبا دیگه سعی کن از ۸ شب به بعد هیچی نخوری چون خودمم اینجوریم. ۸ به بعد هیچی نمی‌خورم

برای حالت تهوع من ندارم ولی هر چی دوس داری بخور چیزی خارج از میلت نخور که میاری بالا

منم هفته ۸ هستم نفسم بالا نمیادشونه هام در گرفته از بس محکم نفس کشیدم باورت میشه بدون حرکت اینطوریم. ...

دیشب ساعت ۱۲ شب یهو گرسنم شد ساندویچ ژامبون خوردم

فکر کنم بحاطر اون بود

منم سر دخترم پاهام گر می‌گرفت منو مسخره میکردن درکم نمیکردن میگفتم پاهام دارن میسوزن.دلمم خیلی ماست ...

اره منی ک سرمایی بودم اینقدر درو پنجره باز گذاشتم شوهرم میلرزید از سرما

دلم میخواد رو سرامیکا پابرهنه راه برم