2777
2789
عنوان

خونه زندگیتون در چه وضعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 64 پست
من امروز جارو کشیدم لباسا گذاشتم توماشین روتختیا همینطور ،گل هارو اب دادم اشپزخونه و وسایلا دستمال ک ...

خدا قوت گلم نمیدونم من چرا انرژی ندارم

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لباسای شسته تا نشده،غذا تو زودپز بار کردم،شوهرم مریضه افتاده بردمش دکتر میخواستم برم شلغم و رشته سوپی بگیرم برق قطع شد،تازه آبم نداریم چون طبقه آخریم پمپ قطعه،خونه سرده،جاروبرقی هم باید بکشم،فقط خوبه پسرمو عمش اومد برد

بلندترین فریاد من سکوت من است...
لباسهای شسته شده رو باید بزارم کمد گردگیری کنم نوزادم سرما خورده خیلی سخته

اره والله خودشم نوزاد،کسی رو نداری بچه رو واست نگه داره؟

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
خدا قوت گلم نمیدونم من چرا انرژی ندارم

مرسی گلم 

منم همینطورم ،امروز شوهرم رفت ماموریت تا۲,هفته ،منم وقتی میره خونه رو کامل تمیز میکنم باوقتی که برمیگرده ،ک اومد کمتر کارکنم بیشتر پیش هم باشیم

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘
خانوما هر چند وقت یک بار پتو میشورید ؟هر چند وقت یکبار شامپو فرش میزنید؟هرچند وقت یکبار محلافه میشور ...

ماهی ی بار رو بالشیا،من شامپو فرش نمیکشم چون فرشام روفرشی دارن،چن ماه ی بارم پتو

نه شهر غریبم خودمو همسرم و بچه ام

اشکالی نداره گلم وقتی شوهرت اومد بده بچه رو اون نگه داره تو به خونه برس

مرسی گلم منم همینطورم ،امروز شوهرم رفت ماموریت تا۲,هفته ،منم وقتی میره خونه رو کامل تمیز میکنم باوقت ...

منم شوهرم رانندس هفته ای ی بار میاد خونه،منم شوهرم رفته میخوام کامل خونه رو تمیز کنم تا وقتی میاد کاری نداشته باشم

روفرشی کش دار گلم؟

ن عزیزم کش دارا به درد نمیخوره همش جم میشه،ماله من از اون قدیمیاست ،من حالم ۴تا فرش میخوره از وسط دوتا دوتا روفرشیارو بهم دوختم