2777
2789
عنوان

اینقد چهارماهه التماس خدارو کردم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 40 پست
نه بخدا ک تا حالا پامونو کج نذاشتیم ولی این شد نتیجه اش حالا اطرافیان همه کار میکنن ولی خدا بیشتر به ...

ان شاءالله تو مسیر درست که خدا قرار داده باشید

درست میشه

شما شروع کن به خواندن نماز هاتون و بعد هر نمازتون 

این آیه رو بخونید

وَ مَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً وَ يَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ وَ مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْ‏ءٍ قَدْراً»

ان شاءالله که همه امورتون درست میشه

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاءالله تو مسیر درست که خدا قرار داده باشیددرست میشهشما شروع کن به خواندن نماز هاتون و بعد هر نما ...

خیلی ممنونم 🌷🌷🌷

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

هعی خواهر میگم ک انگار قفل شدن اصلا کسی نگاه نمیکنه کلا بنگاه ها گذاشتیم ی سره دیوارولی مشتری هم جلو ...

سر قیمت پشیمون می شن ؟

البته ما هم چند وقت پیش زمین خریدیم واقعن به زور پول جور کردیم خرید زمین و ماشین سخته ...مگه اینکه دلال یا واسطه بخرع

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
گریه نکن حامله ای بلایی سرت میاد

ب درک الان خیر سرم دارم زندگی میکنم اینقد فشار رومه نمیدونم ب کی و کجا پناه ببرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

سر قیمت پشیمون می شن ؟البته ما هم چند وقت پیش زمین خریدیم واقعن به زور پول جور کردیم خرید زمین و ماش ...

بخدا از همه پایین تر گذاشتیم مثلا یارو زنگ میزنه فردا میام پای معامله یهو میبینی فردا کلا ناپدید میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ب درک الان خیر سرم دارم زندگی میکنم اینقد فشار رومه نمیدونم ب کی و کجا پناه ببرم

چی میگی باید درک یه اتفاقی برا بچت بیافته میمیری خدایی نکردی

من بچم ۶ ماهه بدنیا اومد نموند .چقدر بدبختی کشیدم چقد مریض شدم

چی میگی باید درک یه اتفاقی برا بچت بیافته میمیری خدایی نکردیمن بچم ۶ ماهه بدنیا اومد نموند .چقدر بدب ...

تو رو خداشما دعا کن برام شاید خدا صدای شما رو شنید

1
5
10
15
20
25
30
35
40