2777
2789
عنوان

اینقد چهارماهه التماس خدارو کردم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 40 پست
نمازهاتون رو میخونید؟

نه خیلی وقته گذاشتم کنار دوروغ چرا

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن بابا چ خوبی خودمونو با دست خودمون بدبخت کردیم خدا از شوهرم و دوستاش نگذره خونه ی دست گلمون رو فروخ ...

چه طلا میفروشین مگه همسرت بیکاره؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
کی میگه دعای حامله قبول میشهوالا من حامله بودم قبول نشد

هرکی بدجنس و بد ذات و....باشه انگار خدا بیشتر بهش میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

چه طلا میفروشین مگه همسرت بیکاره؟

آره خب بیکاره اگر بیکار نشده بود ک دردی نداشتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره خب بیکاره اگر بیکار نشده بود ک دردی نداشتم

تو چند تا بنگاه بزارین ...تو دیوار اگهی کنین 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
نه خیلی وقته گذاشتم کنار دوروغ چرا

عزیزم خواهش میکنم به خاطر اون طفل معصوم، نمازاتو شروع کن

ترک نماز به عمد، برابر با شرک ورزیدن به خداست 

یقینا شما توی دلت چنین نیتی نداری 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
شما پول میخوایید حتی به حرام؟

نه بخدا ک تا حالا پامونو کج نذاشتیم ولی این شد نتیجه اش حالا اطرافیان همه کار میکنن ولی خدا بیشتر بهشون میده من صدقه نمیخوام ک از خدا میخوام شوهرم بره سر کار کار و بارمون درست شه ولی انگار ن انگار 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو چند تا بنگاه بزارین ...تو دیوار اگهی کنین

هعی خواهر میگم ک انگار قفل شدن اصلا کسی نگاه نمیکنه کلا بنگاه ها گذاشتیم ی سره دیوارولی مشتری هم جلو میاد یهو پشیمون میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقامایی که سرمون تو زندگی خودمونه هیچی درست پیش نمیره

اینقد گریه کردم دیگه کم آوردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40