2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی بده ۱۰کیلو کم کنم عالی میشم

مامانم برای لاغری پیش فوق تخصص گوارش رفت 

بهش دارو داد همراه با رژیم خیلی خوب لاغر شد و دیگه هم وزنش بالا نرفت ولی من انقد تنبلم نتونستم

یه چند تا آزمایش داد فهمید مامانم چربی مثبت خونش پایینه 

توی رژیمش چربی های خوب مثل آجیل رو گذاشت روغن رو حذف کرد گفت اینجوری چربی سوزی میشه

اگه مشکل قلبی نداری من یه راه کار فوق العاده ک هر وقت وزن میخام کم کنم انجام میدم رو بهت بگم توام جو ...

ببین هر روز تا یک ماه 

یه قاشق تخم چیا +یه قاشق سرخالی خاکشیر رو با نصف قاشق عسل و آب یه لیمو ترش مخلوط کن 

از شب قبل اینارو ترکیب کن تا صبح ناشتا بخوری 

بعد هر چی دلت خواست بخور 

این ترکیب اشتهای کاذبت رو هم کامل از بین میبره 

برای من معجزه اس هر بار باهاش چند کیلو کم میکنم 

شاید بنظرت مسخره بیاد کم هزینه هم هست ولی انجام دادی حتما دعام میکنی 🥰

فقط نهایت تا ۴۰ روز پشت هم بخور بعد یکم فاصله بنداز اگر خواستی دوباره ازش استفاده کنی 

ببین هر روز تا یک ماه یه قاشق تخم چیا +یه قاشق سرخالی خاکشیر رو با نصف قاشق عسل و آب یه لیمو ترش مخل ...

آهان یعنی این معجون باعث میشه بدن چربی رو دفع کنه با اشتها رو کم میکنه

آهان یعنی این معجون باعث میشه بدن چربی رو دفع کنه با اشتها رو کم میکنه

جفتش اول هم از چربیه شکمی شروع میکنه  کامل آب میشه 

من مثلا میشم ۶۷ یه ماه استفاده میکنم از این ترکیب میشم ۶۲ بعد قطع میکنم تا وقتی دوباره وزنم میره بالا 

ورزش هم نمیکنم منظور باشگاه نمیرم ولی کارای خونه یا پیاده روی شاید نیم ساعت اینا وقت کنم انجام میدم 

کبد رو هم پاکسازی میکنه