2777
2789
عنوان

چ حسی بتون دست میداد و چکار می کردین اگه شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 71 پست
با همسرتون صحبت کن شما مثلا ماهانه پنجاه میلیون درآمد داره بگو این وجه برای اقساطمون این مقدار برای ...

مشکل اینه مادرش خودش درآمد داره پول خودشو خرج بچه های دیگ ش می‌کنه ک متاهلن

خیلی خیلی بیشتر از من خرجشه

هرچی،تو نمیتونی تعیین کنی به بچش چقد پول بده،و مسلما یه پسر تو اون سنوسال از یه خانوم خونه دار خرجش بیشتر مخصوصا اگه دانشجو باشه

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل اینه مادرش خودش درآمد داره پول خودشو خرج بچه های دیگ ش می‌کنه ک متاهلن

شما کاری به این مسائل نداشته باشید که داره یا نداره 

هر ماه که برای خونه خرید میکنید یک چیزی هم برای مادرش بگیرید عهده دار این چیزا شما باش که حساب کتاب دست شما باشه 

برای پسرش هم ماهیانه بهش واریزی به کارت داشته باشید 

که همه چیز در صلح و آرامش باشه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
پسرش نباید خودش کار کنه؟کلی پول دادیم رفته دوره دیدهنوزده سالشه

به هرحال پسرشه حتی کار هم بره باباش باید کمکش کنه داداش من 22 سالشه بابام براش ماشین خرید خونه خرید هزینه دانشگاهش میده پول تو جیبیش هم میده

اینم که پسرش تازه اول راهه تا راه بیوفته درس بخونه وارد بازار کار بشه باباش باید حمایتش کنخ

احساس قدرت🤔

بله ، شما میخوای با حرفات ثابت کنی حرفات و منطقت درسته و همسرت زیربار این حرف نمیره باید اروم و بازبون بهش بفهمونی ، بعدم مرد جماعت را باید بندازی زیر بار قرض و بدهی تا از خرج اضافه بترسه ...

مثلا دائم بهش بگو عزیزم من نمیگم ب گل پسرت پول نده چون وظیفته که بدی ولی من حرفم اینه بهش ماهی گیری یاد بده بجای اینکه روزی یه ماهی بهش بدی ....

خانوادت هم من حرفی ندارم بالاخره خودت بهتر صلاح میدونی و امار جیبت را داری ولی یادت باشه خوبی بیش ازحد تبدیل ب وظیفه میشه از من گفتن بود...

بعدم اول از خوراکی شروع کن ، اگه هرماه فقط گوشت و مرغ میخریدی کنار اینا برو سروقت ماهی ، میگو و انواع گوشت و خوراکی های دیگه ...مثلا اجیل و انواع میوه های متنوع ...

از الان بهش بگو عیده و خونه نیاز ب تغییرات داره و دائم گوشزد کن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
حسودی میباره والا

والا آخه چی فک میکنن باخودشون؟!تاحالا چنتا تاپیک این مدلی دیدم،انتظار دارن وقتی میشن زن اون طرف بچه هاشو پرت کنه بیرون واین بشه سوگولی!تاحالا دیدی مادری خرج خودشو با بچش مقایسه کنه؟!بگه شوهرم به پسرم بیشتر از من پول میده؟!کسی که میشه زن یه آدم بچه دار،باااااید بچه ی اون رو هم بپذیره با هر شرایطی،اگه بااین امید میرن جلو که حالا کم کم مخشو میزنم وفلان که زهی خیال باطل😒

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎