2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سعی کن گرمیجات هم زیاد نخوری یا سرد و گرم و کنار هم بخور ولی بعد زایمان ی مدت کوتاه گرمیجاتو بزار کن ...

اره مادر و مادرشوهرم همینو گفتن ترسیدم چون تا حالا اصلا رعایت نکردم

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان باید همچیز بخوری که بچه تقویت بشه اما بعد زایمان اگه قراره بچه شیر بدی چیزای نفاغ تا حدودا یک ماه و چیزای گرم رو تا زمانی که زردیش کم باشه نیاید بخوری

اکثر بچها به خاطر واکسن بدو تولد زردی میگیرن شما نمیتونی جلوشو بگیری ولی میتونی کنترلش کنی با زیاد گرم نکردن بچه و محیط خونه و با نخوردن چیزای گرم

انار.رب انار.عرق یا سبزی کاسنیاگه میتونی با ی شال کمر و دلتو هم بپوشون برای کولیک میگن خوبه

سلام ببخشید راست میگن گرما واسه جنین خوب نیست؟

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

سلام ببخشید راست میگن گرما واسه جنین خوب نیست؟

گرما منظورت حرارته ؟

ببین مثلا حموم طولانی یا استخر یا گرمای طولانی خوب نیست

ولی مثلا یکی طبعش سرده توی بارداری همش به بخاری میچسبه من خودم سرمایی و دخترم گرمایی بود موقع بارداریش انگار توی وجودم آتیش بود زمستون با ی لباس و بدون پتو میخوابیدم ولی هم ماه های اول شکممو میبستم هم ماه های آخر با وجود اینکه گرمم بود شکممو گرم نگه میداشتم شما درحد ی روسری نازکم ببندی خوبه نه گرمای خیلی زیاد

گرما منظورت حرارته ؟ببین مثلا حموم طولانی یا استخر یا گرمای طولانی خوب نیستولی مثلا یکی طبعش سرده تو ...

من مثلا اشپزی میکردم شکمم سمت گاز بود و خب حرارت بهش میخوردی چندباریم حوله داغ رو شکمم گذاششتم نمیدونستم الان خیلی نگرانم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من مثلا اشپزی میکردم شکمم سمت گاز بود و خب حرارت بهش میخوردی چندباریم حوله داغ رو شکمم گذاششتم نمیدو ...

نه در اون حد اگه خودت مثلا در اثر گرما یا سرما اذیت بشی مثلا بلرزی یا بسوزی شاید کوچلوت اون داخل ی چیزای بفهمه اونم در اثر شوک 

وگرنه چیزی نیست من اونموقع که باردار بودم هر وقت همزن برقی روشن میکردم دخترم اینقدر تکنون میخورد که نگو آخه همزن خیلی موج داره مثلا ی بار روشن کن و ببر نزدیک تلویزیون اینقدر موج و نویز میندازه روی تلویزیون برای همین منم سعی میکردم از گوشی و وسایل برقی زیاد اون زمان استفاده نکنم

نگران نشید ولی دیگه مراقبت کنید این دوران هم آدم باید مواظب روحش باشه هم جسمش

نه در اون حد اگه خودت مثلا در اثر گرما یا سرما اذیت بشی مثلا بلرزی یا بسوزی شاید کوچلوت اون داخل ی چ ...

ممنونم خدا خیرتون بده کمی اروم شدم چشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40