2777
2789

سلام خانوما خوبید من میکروب معده دارم منتها دیر فهمیدم و سختمه یکم بدنم خیلی ضعیف شده تو یه ماه نزدیک ۱۰ کیلو کم کردم بدنم خیلی ضعف دارم قرصا رو ۱۰ روز کامل خوردم بدون مشکلی ولی بعد ۱۰ روز تازه علائمشون عوارضون نشون داد همه بدنم مفاصل بدنم تیر میکشن یکمم تنگی نفس دارم اونم رفتم دکترم گفت که فوارضشون هست داروی تقویتی داد گفت چند روز تحمل کن درمانو کامل کن بعد دیگه نمیخوری من روزی ۹ تا قرص میخورم تیدازول ۵۰۰ و بیسموت و تاوانکس ۵۰۰ و امپرازول ۴۰ دیگه بدنم کشس ندارم داره واقعا دو روزه دیگ نمیخورم‌میگم‌شروع کنم بخورم یا دیگه ۱۰ روز کافیه باور کنید میخوردما ولی منتها بدنم‌ضعیف شده تمام استخوانام درد میکنه گردن دردمم اضافه شده همشونم به خاطر قوی بودت قرصاش غذامم خوبه نسبت ولی بنظرتون ادانه بدم یا نه مونم؟؟؟؟؟ الان شروع کردم دوباره چند روز باقی مونده ادامه بدم بعد سه روز وقفه دوباره حالت تهوع گرفتم میخواستم ببخشید بالا بیارم گفتم بیارم بالا گلوم میسوزه اب خوردم حااا چیکار کنم من اگ ۱۴ روز نشه معلوم نیست خوب شم یا نه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانم داشت انقد دکتر رف ک نگو

ولی هر روز ناشتا شیرین بیان تو اب میریخت میخورد خوب شد

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

مامانم داشت انقد دکتر رف ک نگوولی هر روز ناشتا شیرین بیان تو اب میریخت میخورد خوب شد

هر چی بگی امتحان کردم شیرین بیان زنیان و دوسین و هر زهرمار قرصی چیکاررکنم ببشتر از ۱۰ روز نتونستم اونم واقعا دیگه بدنم تحمل نداره من ۱۰ کیلو کم کردم تو یه ماههه خدا بدنم دیگه تحمل نداره

به قول پزشک،همه مردم دارن،بعضی متوجه میشوند بعضی نه،منم علائمی متوجه نشدم.با اندوسکوپی متوجه شدم.چندبار پزشک دارو داد،خوردم خوب میشد دوباره از نو شروع شد.داروهاشو میخوردم چندشم میشد. احیانا الان هم داشته باشم ولی بی خیالش شدم.

کاربری سال96هستم❤️ممنون میشم دوستان لطفا منو دعا کنید.❤️
به قول پزشک،همه مردم دارن،بعضی متوجه میشوند بعضی نه،منم علائمی متوجه نشدم.با اندوسکوپی متوجه شدم.چند ...

وای میگن اخه درمان نشه زخم میشه زخم مثیبته واقعا من میخوام ۱۴ روز کامل شه ولی چیکار کنم بدنم تحمل نداره بدنم قبل اینکه بفهمم ضعیف بود الان تحمل قرص ندارم 

عزیزم انتی بیوتیک داشتم کنارش تیندازول و بیسموت و تاوانکس و امپرازول

برو دکتر طب سنتی

من اسید شدید داشتم تک تک اینایی ک گفتیو خوذدم

پنتوپرازول بیسموت دمپریدون.... فایده نداشت داشتم خفه میشدم از بس شدید بود 

با طب سنتی خوب شدم

هر چی بگی امتحان کردم شیرین بیان زنیان و دوسین و هر زهرمار قرصی چیکاررکنم ببشتر از ۱۰ روز نتونستم او ...

خب با یکی دو روز ک خوب نمیشه کمه کم باید تا ۴۰ روز ناشتا بخوری هرجور هست تحمل کن

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

وای میگن اخه درمان نشه زخم میشه زخم مثیبته واقعا من میخوام ۱۴ روز کامل شه ولی چیکار کنم بدنم تحمل ند ...

عزیزم فقط خوردن دارو نیست.توی خوردن غذا هم باید رعایت بشه.قبلا سرچ کردم چی خوبه چی بد،ولی به کل کنار گذاشتم، توی تغذیه رعایت هم بکنید خوبه

کاربری سال96هستم❤️ممنون میشم دوستان لطفا منو دعا کنید.❤️
برو دکتر طب سنتیمن اسید شدید داشتم تک تک اینایی ک گفتیو خوذدمپنتوپرازول بیسموت دمپریدون.... فایده ند ...

من واقعا تحمل ندارم ببین طب سنتی هم دارم دوتا بطری زنیان دارم دوسین داره کلی کوفت زهرمار قطره دارم نمیتونم بخورم چه غلطی کنم خب نمیتونم به ابلفض خسته شدم من روزی ۱۱ تا قرص میخورم بدنم نمیکشه واقعا لخه اون بدبختم چیکار کنه