سلام خانوما خوبید من میکروب معده دارم منتها دیر فهمیدم و سختمه یکم بدنم خیلی ضعیف شده تو یه ماه نزدیک ۱۰ کیلو کم کردم بدنم خیلی ضعف دارم قرصا رو ۱۰ روز کامل خوردم بدون مشکلی ولی بعد ۱۰ روز تازه علائمشون عوارضون نشون داد همه بدنم مفاصل بدنم تیر میکشن یکمم تنگی نفس دارم اونم رفتم دکترم گفت که فوارضشون هست داروی تقویتی داد گفت چند روز تحمل کن درمانو کامل کن بعد دیگه نمیخوری من روزی ۹ تا قرص میخورم تیدازول ۵۰۰ و بیسموت و تاوانکس ۵۰۰ و امپرازول ۴۰ دیگه بدنم کشس ندارم داره واقعا دو روزه دیگ نمیخورممیگمشروع کنم بخورم یا دیگه ۱۰ روز کافیه باور کنید میخوردما ولی منتها بدنمضعیف شده تمام استخوانام درد میکنه گردن دردمم اضافه شده همشونم به خاطر قوی بودت قرصاش غذامم خوبه نسبت ولی بنظرتون ادانه بدم یا نه مونم؟؟؟؟؟ الان شروع کردم دوباره چند روز باقی مونده ادامه بدم بعد سه روز وقفه دوباره حالت تهوع گرفتم میخواستم ببخشید بالا بیارم گفتم بیارم بالا گلوم میسوزه اب خوردم حااا چیکار کنم من اگ ۱۴ روز نشه معلوم نیست خوب شم یا نه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره