2777
2789
عنوان

یعنی با بچم چیکااار کردن😭😭

512 بازدید | 40 پست

بچه سه ماه و دو روزم تو خونه دچار خفگی شدش من مشغول کاری بودم دمر شده بود خفه شده بود تا من برسم😭😭

بعد رسوندیم درمانگاه ولی بمیرم براش همون تو خونه تموم کرده بود...

شوهرم سرکار بود تا برسه درمانگاه فرستادش پزشکی قانونی 

هنوزم بعد چهار ماه جوابش نیومده 

خدایا یعنی تو اونجا چیکارا کردن باهاش 

بمیرم براش تو خونه که کلی زجر کشیده بوده بعدشم که اونطوری😭😭😭

خانما هر شب با این کابوسا از خواب می پرم عذاب وجدان دارم چون تقصیر من بود حواسم بهش نبود و ...😭😭

زندگیم نابود شده چیکار کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم با گفتن این داستان هم بقیه هم خودت اذیت میشن تکرارش نکن

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

وای بمیرم برا دلت 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

امیدوارم خدا براتون جبران کنه هرچی بیشتر فکرکنید بیشترعذاب میکشین!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

عزیزم با مرور دوباره فقط خودت داغون میشی

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟