2777
2789
عنوان

چرا ما جشن سال نو میلادی نداریم🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 53 پست
آخه الان فیلم دبی و چین رو دیدم که چقدر حال و هوای شادی داشتنحسرت خوردم که چرا ما مثل اونا نیستیمحتی ...

والا بیرون‌ میری تم‌تمام‌مغازه ها کریسمس شده و فک میکنم اینجا حال و هواش بیشتره تا خارج از کشور...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

اره بابا منم دخترم شب یلدا بدنیا اومد و تولدشو با شب یلدا جشن میگیریم ملت یقه دریدن که چرا اینکار می ...

آره متاسفانه حق با شماست 

حداقل کاش نوروزمون مثل جشن میلادی اونا پر شور بود 

ما به جشن های خودمون هم رحم نمیکنیم

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چه ربطی به خود تحقیری داره مگه قراره متقابل به مثل کنیم باهاشونمن میگم جشن میلادی که همههه دنی ...

خب منم حرفم همینه 

میگم مگه نمیگی شما که جشن و شادی خوبه 

چرا اونا ۱۳ روز تعطیل نمیکنن و برای مردم شون جشن و شادی راه نمیندازن؟؟؟🤔

چون اگه اینکارو بکنن درواقع دارند ترویج فرهنگ کشورهایی مثلرما که نوروز دارند و بخصوص نوروز باستانی ایرانی ها رو میکنن و مگه احمقن که فرهنگ با قدمت ما رو ترویج کنن برای مردمشون.

پس ما جرا باید تعطیل کنیم و جشن و فلان و ترویج فرهنگ اونا 

همین الانم ادا و اصول و مسخره بازی های ی عده که میخان مثل اونا باشند کاملا تو جامعه رایج شده .

حالا شما هم برای دل خودت جشن بگیر و شادی کن با عزیزانت اما غصه نخور که چرا فرهنگ و جشن اونا توی جامعه ما کمرنگه.

مال ماهم داره عزیزم.خیلیا از الان بفکر نو کردن وسایل خونه ، نقاشی خونه و کاغذ جدید زدن هست و حتی تغی ...

درسته ولی بازم قبول کنید طوری که کشور های دیگه هزینه میکنن و جشن عمومی برپا میکنن کشور ما اصلا چنین نمیکنه:(

آره متاسفانه حق با شماست حداقل کاش نوروزمون مثل جشن میلادی اونا پر شور بود ما به جشن های خودمون هم ر ...

🫤پرشور بودن بخوره تو سر باعث و با نی این شرایط ملت سختشون دوکیلو آجیل بخرن برا بچشون

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
خب منم حرفم همینه میگم مگه نمیگی شما که جشن و شادی خوبه چرا اونا ۱۳ روز تعطیل نمیکنن و برای مردم شون ...

والا نیمدونم نوروز کشور های دیگه رفتید یا نه 

ولی خیییلی جاها نوروز رو هم جشن میگیرن 

حالا نه به شکل جشن میلادی ، قبول دارم . ولی نماد های نوروز رو میبیند توی بعضی کشور ها 

می‌خوام بگم هیچ کدوم از اینا واقعا لطمه فرهنگی نیست و جشن میلادی اصلا به زیبایی نوروز نمیشه برای ایرانی ها

ولی همون یکی دو روز جشن بهونه ایه‌ که ماهم مثل همه جای دنیا باشیم :)

درسته ولی بازم قبول کنید طوری که کشور های دیگه هزینه میکنن و جشن عمومی برپا میکنن کشور ما اصلا چنین ...

چون مردم کشورمون هم خیلی سختگیر شدن توی برپایی جشن و چشم و همچشمی از این بابت

و هم قبول کن شرایط اقتصادی ۷۰ درصد مردم ما در حد متوسط رو به پایین هست ولی در حد توانشون برای شادی دل عزیزانشون و عید و خوشحالی بچه هاشون کم نمیذارن عزیزم.

چون مردم کشورمون هم خیلی سختگیر شدن توی برپایی جشن و چشم و همچشمی از این بابتو هم قبول کن شرایط اقتص ...

بله واقعا شرایط اقتصادی هم مهمه خیلی.