2777
2789
عنوان

چرا ما جشن سال نو میلادی نداریم🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 53 پست

من خیلی دوس دارم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون تقویم ما و جیبوتی با همه دنیا فرق داره و طبق تقویم میلادی پیش نمیریم درصد ارامنه هم توی کشورمون ...

آخه قرار نیست تاریخ مونو میلادی کنیم 

فقط صرفا مثل همه جای دنیا اینم بهونه بدونیم و خیابون هامونو حال و هوای جشن کنیم .

واقعا شماهم تهاجم فرهنگی میدونیدش؟

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

بشخصه گارد ندارم ولی وقتی فرهنگ خودمون، عید خودمون که قدمتش از کل تاریخ مسیحیت بیشتره.. 

چرا باید بجای اون، فرهنگ چنتا کشور دیگه که مربوط به ما نیست جشن بگیریم. که بمرور باعث کمرنگ تر شدن فرهنگ خودمون بشه

عید فطر هم کشورهای عربی مفصل برگزار میکنن چرا اونو نمیگی

خب همین دیگه 

عید عربی و غربی نداره

امارات و عربستان و ...هم عید های کشورشون هم عید های مذهبی اسلامی و هم عید های جهانی رو جشن میگیرن

عید فطر هم کشورهای عربی مفصل برگزار میکنن چرا اونو نمیگی

چرا بحث رو میپیچونی هرکسی به هرچی علاقه داشته باشه میگه 

این جشن قشنگ تر و دلباز تر هست

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

به همون دلیلی که اروپایی ها و آمریکایی ها برای نوروز باستانی ما ارزشی قائل نیستن و جشن نمیگیرند . چراااا جشن سال نوی اونا باید برای ما مهم باشه؟خود تحقیریم آیاااااا

چرا هیچ وقت ما از اونا نمیپرسبم چرا نوروز مارو جشن نمیگیرید که اول بهار و آب و هوای عالی و رویش و سبز شدن طبیعته. این منطقی تر نیست برای جشن تا فصل سرد؟؟؟

اگه نه منطقی نیست پس لزومی نداره ماهم اول فصل سرد و سرما رو جشن بگیریم.

آخه قرار نیست تاریخ مونو میلادی کنیم فقط صرفا مثل همه جای دنیا اینم بهونه بدونیم و خیابون هامونو حال ...

نه من تهاجم فرهنگی نمیدونم 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بشخصه گارد ندارم ولی وقتی فرهنگ خودمون، عید خودمون که قدمتش از کل تاریخ مسیحیت بیشتره.. چرا باید بجا ...

اتفاقا باید نوروز هم پر شور تر از میلادی باشه 

از همین میلادی الگو بگیریم که چطور شهر ها حال و هوای شادی و عید داره 

به همون دلیلی که اروپایی ها و آمریکایی ها برای نوروز باستانی ما ارزشی قائل نیستن و جشن نمیگیرند . چر ...

کی میگه نمیگیرن هرسال کاخ سفید نوروز جشن میگیره 

ترکیه و ارمنستان هم سفره نوروز میچینن 

امسال هم اسراییل یلدا رو تبریک گفت و سفره یلدا چید 

🤦‍♀️

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
والا نوروز قدمتش بیشتر از کریسمسه قاره آمریکا خودش تازه کشف شده

ربط کریسمس به کشف قاره امریکا چیه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

به همون دلیلی که اروپایی ها و آمریکایی ها برای نوروز باستانی ما ارزشی قائل نیستن و جشن نمیگیرند . چر ...

عزیزم چه ربطی به خود تحقیری داره 

مگه قراره متقابل به مثل کنیم باهاشون

من میگم جشن میلادی که همههه دنیا نه فقط اروپا ، جشن میگیرن رو چرا ما نباید بگیریم؟

واقعا لطمش به ما چیه اگر به این بهونه دو روز تعطیل بودیم و هوای جشن داشتیم؟