2777
2789
عنوان

خانوم بارداری هست تو سایت که الان سه ماهش باشه لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 45 پست
ولی خیلی مهمه همین الان خیلی سندروم داون و بچه های مشکل دار به دنیا میان..سونوگرافی رفتن بهتر از نرف ...

میدونم به دنیا میان

ولی آمار میگه چننننندین برابر  سندرم داونی که بدون غربالگری ، متولد میشن، به مادرانی با بچه سالم، با ان تی، احتمالشو میدادن. بعد باید هزینه های بیشتری برای آزمایشات بیشتر کرد....که مثلاً سل فری زیاد دقیق نیست بازم و خود پروسه آمنیوسنتز احتمال سقط داره .

آدم عاقل برا یه احتمال خیییییییلی کم، می‌ره بچه شو به خطر بندازه؟

چه ققققدر بچه سالم طبق آمار ، به خاطر آمنیوسنتز از دست رفتن...

تازه، این غربالگری ما فقطططط برا سه تا تریزومیه که اون دوتا خود به خود میمیرن و فقط میمونه داوون. ایییین همه بیماری های مختلف اصلا تو رحم قابل تشخیص نیستند. البته بعضی نقص های ساختاری تو سونو آنومالی تشخیص داده میشن. 

درکل هیچ جای دنیا اینطوری نمیکنن...

حالا انشاءالله شب سرم خلوت بشه یه تاپیک جامع راجع بهش میزنم....

اتفاقاً نظرم جدیده😅چه حرصی میخوری شما😂یا بیسوادی یا هم جز همین مافیای غربالگری هستی که این همه سال ...

احمق جان  تو از دهاتتون بیرون نرفتی چرت نگو . کشور های پیشرفه مثل اینجا گدا نیستن . یه سل فری میدن  همون سه ماهگی . همه چیز مشخص میشه . اینجا چون مردم پول ندارن سونو ان تی میکنن . که ارزونه. اگه ریسک داشت سل فری میدن . 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم به دنیا میانولی آمار میگه چننننندین برابر سندرم داونی که بدون غربالگری ، متولد میشن، به مادر ...

نمیدونم والا بالاخره شما بیشتر تجربه داری...مامان من برای داداشم آمینوسنتز هم رفت چون عدد ان تی یکم بالا بود برای احتیاط این کارو انجام داد خداروشکر مشکلی پیش نیومد

میدونم به دنیا میانولی آمار میگه چننننندین برابر سندرم داونی که بدون غربالگری ، متولد میشن، به مادر ...

ببخشید مگه ان تی خطر ناکه ک میگی بخاطر ی احتمال کم ادم بچش بخطرنمیندازه

اولی پسردومی دختربودفعلادنیانیومده برااطرافیانم هرچی ان تی گفت همون بود

از رو چی تشخیص داد عکس یا واقعا دستگاه تناسلیش معلوم بود 

من معلوم نبود اصلا 

ولی بهم گفت از رو عکساش شاید دختر باشه

از رو چی تشخیص داد عکس یا واقعا دستگاه تناسلیش معلوم بود من معلوم نبود اصلا ولی بهم گفت از رو عکساش ...

براپسرم ازرودستگاه تناسلی بودبرادخترمم گفت چیزی نمیبینم پس دختره ولی ان تی ازروی جمجمعه ولگن والت تناسلیه تشخیص پسرم خیلی راحت تره دخترامکان خطام یکم داره ولی بگه پسردیگه حتماپسره 

از رو چی تشخیص داد عکس یا واقعا دستگاه تناسلیش معلوم بود من معلوم نبود اصلا ولی بهم گفت از رو عکساش ...

مبارکه گلم ولی بازصبرکن تاانومالی تامطمئن بشی دستگاهش جدیدبودیانه پسرااز۱۲هفته کامل معلومه دخترولی ۱۴هفته کامل تشکیل میشه

مبارکه گلم ولی بازصبرکن تاانومالی تامطمئن بشی دستگاهش جدیدبودیانه پسرااز۱۲هفته کامل معلومه دخترولی ۱ ...

یکی از بهترین سونو گرافی های معروف شهر بود مانتیتور هاهم واضح و بزرگ چطور نتونست با اطمینان بگه نمیدونم