من یه دبیرم خودم البته دبیرستان و مادرم سی سال مدیر مدرسه بود ، یه سری نکات هست که باید بگم
ببینید در اینکه در شغل معلمی مثل هر شغل دیگه ای آدم خوب و بد هست شکی نیست اما چیزی که خودم و داره زجر میده میخوام بگم که حتی مادرمم منو نقد میکنه چون بازنشسته شده و با نسل جدید کار نکرده
الان تو دبیرستان (متوسطه اول ) دانش آموزهایی رو داریم که خواندن و نوشتن بلد نیستن چون تا معلم میومده تو دوره ابتدایی بهشون سخت بگیره تکلیف بده دعواشون کنه
خیلی از خانواده ها اعتراض میکردن ، نتیجه اش شده تعداد زیادی دانش آموز لوس و پرمدعا که به شخصه وقتی بهشون میگی حتی چرا درس نخوندی تنبلی کردی ، فردا خانواده میاد مدرسه که چرا به بچه من گفتی تنبل ؟؟؟؟
این بچه فردا تو جامعه همه که حلوا حلواش نمیکنن قراره وارد بازار کار بشه باید مسئولیت پذیر باشه
مورد دوم اینکه خیلی از دانش آموزان دروغگوهای خوبی هستن، برای مثال دانش آموز داشتم سر کلاس جزوه نمی نوشته بعد میرقته خونه میگفته معلم جزوه نمیده و با اون سن کم چه کولی بازی در نیاورده
متاسفانه خانواده ها نمیخوان بچه هاشون مسئولیت پذیر بار بیان و با چالش ها خودشون مواجه بشن
و این بچه ها ببخشید ببخشید تف سر بالا هستن که ده سال دیگه برمیگردن به خود خانواده و میشن بار اضافه اون خانواده تو سی سالگی ....