2777
2789

من یه دبیرم خودم البته دبیرستان و مادرم سی سال مدیر مدرسه بود ، یه سری نکات هست که باید بگم 

ببینید در اینکه در شغل معلمی مثل هر شغل دیگه ای آدم خوب و بد هست شکی نیست اما چیزی که خودم و داره زجر میده می‌خوام بگم که حتی مادرمم منو نقد می‌کنه چون بازنشسته شده و با نسل جدید کار نکرده

الان تو دبیرستان (متوسطه اول ) دانش آموزهایی رو داریم که خواندن و نوشتن بلد نیستن چون تا معلم میومده تو دوره ابتدایی بهشون سخت بگیره تکلیف بده دعواشون کنه 

خیلی از خانواده ها اعتراض میکردن ، نتیجه اش شده تعداد زیادی دانش آموز لوس و پرمدعا که به شخصه وقتی بهشون میگی حتی چرا درس نخوندی تنبلی کردی ، فردا خانواده میاد مدرسه که چرا به بچه من گفتی تنبل ؟؟؟؟

این بچه فردا تو جامعه همه که حلوا حلواش نمیکنن قراره وارد بازار کار بشه باید مسئولیت پذیر باشه

مورد دوم اینکه خیلی از دانش آموزان دروغگوهای خوبی هستن، برای مثال دانش آموز داشتم سر کلاس جزوه نمی نوشته بعد میرقته خونه میگفته معلم جزوه نمی‌ده و با اون سن کم چه کولی بازی در نیاورده

متاسفانه خانواده ها نمیخوان بچه هاشون مسئولیت پذیر بار بیان و با چالش ها خودشون مواجه بشن 

و این بچه ها ببخشید ببخشید تف سر بالا هستن که ده سال دیگه برمیگردن به خود خانواده و میشن بار اضافه اون خانواده تو‌ سی سالگی ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولشون کن این اولیا ها مثلا دارن از بچه حمایت میکنن که ما پشتتیم😂

باور کن آنقدر لوس آن 

دانش آموز نهم دارم باید سوال به سوال و براش بخونم

آخرش هم چون حوصله نداشت صبح از خواب بیدار شه ترک تحصیل کرد ...

قربون آدم چیز فهم

بعضی خانواده ها واقعا انگل بار میار که دو روز دیگه میخواد وارد یه رابطه بشه مدام انتظار داره همه چیز براش مهیا باشه و حکومت کنه 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
قربون آدم چیز فهمبعضی خانواده ها واقعا انگل بار میار که دو روز دیگه میخواد وارد یه رابطه بشه مدام ان ...

نمیخوان بچه هاشون مستقل شن و بزرگ شن 

آقا بچه باید بفهمه کل جامعه آماده نیست نازشو بکشه 

مخصوصا دختر 

باید یاد بگیره گدایی محبت نکنخ

دختر من هفتمه و تمام این هفت سال از نزدیک توی انجمن بودم و با اولیا در ارتباطم و دقییییقا موافقم باهاتون و اوضاع هی داره بدتر میشه و مثلا من چالش هایی که با والدین کلاس دختر کوچیکم دارم با بزرگه نداشتم در حالی که فرقشون فقط چهار ساله . ادم می مونه واقعا چی بگه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

کاش معلما و مدیرا بدونن چه شغل مهمی دارن تبعیض ها تا همیشه تو ذهن ادم میمونه من راهنمایی بودم یه مدیر داشتیم از من بدش میومد نمیدونم چرا مدرسه ما جمعیتش کم بود یه بار جشن داشتیم به کل مدرسه کادو داد به من نداد بعد خیلی پررو سرشو گرفت بالا گفت کسی هست نگرفته باشه یکی از معلما که هواسش بود گفت به فلانی ندادین یکم نگام کرد روشو کرد اونور گفت حتما تو کارهای مدرسه مشارکت نداشته نگاه بچه ها هیچ وقت از خاطرم پاک نمیشه ازش متنفرم هیچ وقت یادم که چه ادم حقیری بود

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
کاش معلما و مدیرا بدونن چه شغل مهمی دارن تبعیض ها تا همیشه تو ذهن ادم میمونه من راهنمایی بودم یه مدی ...

قبول دارم بعضی ها مشکل روحی دارن ، منکرش نیستم 

من خودمم معلم بد داشتم