2777
2789

خانما من هر سال روز مادر میرفتم خونه مادرشوهر گل و شیرینی و کادو خوب می‌بردم براش،

اما پارسال با اینکه اول رفتیم خونه مادرشوهرم،بعد که خواستیم بریم خونه بابام(مامانم فوت شده و ۲۰ ساله نامادری دارم و باهم خوب هستیم)نه گل خزید نه شیرینی نه حتی پول داد کادو بدم ،حنی گریه کردم گفتم پول بده کادو بدم نداد،فکر کنید روز مادر رفتیم اونجا اخم‌کرده بود نشسته بود نه تبریک گفت نه کادو مه هیچی ،(بخدا بدون دلیل)

امسال هم شب یلدا که رفتیم گفتم روز مادر هم بدیم چون راه دوره نمی‌تونیم باز وسط هفته بیایم گفت من هیچ کاری برای پدر مادر تو نمیکنم نه روز مادر نه پدر،بازم مثل پارسال کرد(همیشه خانواده من بالاترین احترام رو به شوهرم میذارن،دلسل شوهرم این بود چرا امسال تولدم زنگ نزدم تبریک بگن کادو بدن،)من گفتم مگه مادر پدر تو تولد من زنگ میزنن کادو میدن😳خلاصه شوهرم که اینحوزی کرد من امسال نرفتم روز مادر خونه مادرشوهرم ،اما روز مادر باز دلم طاقت نیاورد زنگ زدم هر چی زنک زدم تلفن بد گذاشته بودن اشغال بود،زنک زدم گوشی پدر شوهر گفت مسجدیم،به دخترم گفتم حاضر شو بریم که حاضر هم شدیم شوهرم زنگ زد به دخترم که آماده باش بیایم بریم بیرون ...

خلاصه نشد برم و حتی یه زنگ هم نزدم 

الان همش‌پیش خودم شرمنده هستم و از مادرشوهرم خجالت میکشم شما جای من بودید چیکار میکردید 

دامادا زیاد تحویل بگیری جنبه ندارن سرشون گیج میره.اما شما کاش به مادرشوهرت دوباره زنگ میزدی 

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جای تو بودم هیچوقت به مادر این بشر دلسوزی نمی‌کردم خیلی کارت اشتباه باز میری پیگیرشون میشی تلفن از قصد بد گذاشتن چون میدونستن زنگ میزنی یکم برای پدر خودت ارزش قائل شو محکم شو وقتی شوهرت میگه من واسه پدرت هیچ کاری نمیکنم چرا باز میری واسه مامانش کادو بخری دخترخوب

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

به نظر من اگر مادرشوهر خوبی داری ، فقط بهش زنگ بزن و روزش رو تبریک بگو و بگو ببخشید با تاخیر شد ، و علت رو براش توضیح بده که پسرش چکار کرده . کادو هم نمیخواد ببری فقط تبریک بگو

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
به نظر من اگر مادرشوهر خوبی داری ، فقط بهش زنگ بزن و روزش رو تبریک بگو و بگو ببخشید با تاخیر شد ، و ...

الان که خیلی بدتره زنگ بزنم بگم،منتظزم‌اکه مادرشوهرم گله کرد چرا روز مادر نیومدی‌یا زنک نزدی بهش بگم

من جای تو بودم هیچوقت به مادر این بشر دلسوزی نمی‌کردم خیلی کارت اشتباه باز میری پیگیرشون میشی تلفن ا ...

آخه گاهی اوقات واقعا خانواده شوهر آدمای خوبی هستن و شوهر آدم نیست ، نمیشه اونا که خوب هستن به خاطر کار بد پسرشون باهاشون بد برخورد بشه.

منم چند وقت پیش درگیر این مسئله بودم ، مثلا شوهرم همیشه با وجود محبت بی حد و حساب پدر و مادرم بازم بهونه میگرفت و میگفت من خونشون نمیام چرا مامانت تعارف میکنه بدم میاد میگه غذا بخور مرغ بریز و.. میگفت من باهاشون هیچ جا نمیام و... خلاصه منم پدرشوهر و مادرشوهر خوبی دارم و خواستم سر اونا خالی کنم و مثل شوهرم دنبال بهانه باشم ، ولی گفتم ولش کن هر کسی با رفتار خودش شخصیتش رو نشون میده ، ولی به مادرشوهرم گفتم پسرت اینجوریه و باهاش حرف بزن ، ولی مادرشوهرم تو هر شرایطی پشت پسرش درمیاد و منم دیگه مثل قبل نشدم باهاشون و سرسنگین شدم. 

حالا استارتر هم به نظرم با مادرشوهرش رفتار پسرش رو درمیون بزاره ، اگر مادرشوهر طرف حق رو گرفت ، استارتر نباید رفتارش با پدرشوهر مادرشوهر بد بشه ، اما اگر طرفداری پسرش رو کرد اونم مثل شوهرش به پدر و مادرشوهر بی محلی کنه.

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
الان که خیلی بدتره زنگ بزنم بگم،منتظزم‌اکه مادرشوهرم گله کرد چرا روز مادر نیومدی‌یا زنک نزدی بهش بگم

آهان ، ولی خب خود من اگر مادر بودم هیچ موقع گله نمیکردم که چرا روز مادر زنگ نزدی و... چون شخصیت خودم میاد پایین ، انگار منتظر زنگ طرف بودم. 

من گفتم زنگ بزن احوالشون رو بپرس و بگو مادر ببخشید من روز مادر تماس نگرفتم به خاطر این شرایط بود و..

آخه گاهی اوقات واقعا خانواده شوهر آدمای خوبی هستن و شوهر آدم نیست ، نمیشه اونا که خوب هستن به خاطر ک ...

اره درست میگی خواهری 😪 کاش مردا یذره حیا داشتن همسرهاشون رو تو این تنگناها و فکرت قرار نمیدادن الکی با مادرزن پدر زن بدن 🥺انگار بدبختا چیکار کردن ا

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂