2777
2789
عنوان

کارگزار بیمه بهم شماره دادددد

82 بازدید | 11 پست

یه پسره بود،جذاب بود حدودا

بعد گفت برو شماره فلانجا رو بگیر برام بفرست منم مثل خنگا گفتم اوکی و شمارشو زدم

بعد اومدم اداره گفت اصلا نیازی به شماره ما ندارن اونجا دارن خودشون😂

چکار کنم به نظرتون بهش پیام بدم؟

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

ده بار مورد اینجوری برام پیش اومده و من نمیدونستم باید چیکار کنم و کاری نکردم اونام کاری نکردن

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ده بار مورد اینجوری برام پیش اومده و من نمیدونستم باید چیکار کنم و کاری نکردم اونام کاری نکردن

خو حیفه من دلم یکم هیجان میخاد پسره هم خوش قیافه بود

آره همین رو بگو بگو شماره رو دارن باهاتون تماس میگیرن اما خیلی مودب صحبت کن خودتو معرفی کن شماره ات ...

ببین اخه رفتم اداره اصلا تعجب کرد گفت همچین چیزی نیست

بعد تازه فهمیدم این خاسته به خودم شماره بده

خو حیفه من دلم یکم هیجان میخاد پسره هم خوش قیافه بود

همونو بگو نمیدونم چیکار کنم

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

ببین اخه رفتم اداره اصلا تعجب کرد گفت همچین چیزی نیستبعد تازه فهمیدم این خاسته به خودم شماره بده

اگه ازش خوشت اومده سلام کن خودت رو معرفی کن بعد بهش پیام بده که گفتن خودشون باهاتون تماس میگیرن یا گفتن شماره تون رو دارن بعد اگه راغب باشه خودش بهت برای آشنایی پیام میده 

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی