2777
2789

امسال پارک بابلسر بودیم هوا خیلی گرم بود آتیش بود مامانم داشت با تلفنش صحبت میکرد پدرم هم کنارم رو نیمکت نشسته بود 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه بطری آب دستم بود نمیخاستم بخورم گفتم بریزمش کنار این درخت بیچاره این درخت ما میریم این میمونه باز تو گرما بعدش دیگه بیخیال شدم اون قضیه رو سه شب گذشت خواب دیدم یه درختی شبیه پیرمرد بود ازم تشکر کرد گفت دستت درد نکنه اون روز بهم اب دادی دخترم 🥺 وایییی آنقدر تعجب و ذوق کردم باورم نمیشدد چقدر با معرفت بود یعنی یه درخت آنقدر میفهمه 🥺 بعد آدم به یکی کمک می‌کنه ازش تشکر نمیکنن حالا بماند به خواهرم و مادرم گفتم بهم خندبدن گفتن اوکی بیخیال

بفرمامنم چن تا خواب بهشتی دیدم حتی افکارومغزم هم فرق میکرد اینقد حالم خوب بود وقتی یادشون میفتم انرژ ...

چی بودن میشه تعریف کنی

چی بودن میشه تعریف کنی

من اتیسم خفیف دارم یعنی اکثر اوقات اضطراب و استرس دارم و ارتباط اجتماعی واسم سخته 

ولی تو این خوابها هییبچ دغدغه و فکری نداشتم همش شادی بود 

یکیش این بود توی رودخونه خروشانی شنا میکردم در حالی که آبش نه سرد بود نه گرم . غرق هم نمیشدم ، اطراف رود سنگ و شن نبود فقط درختای خوشگلی بودن خورشید هم دلشت غروب میکرد ، حالا ساید اینها برای کسی جالب نباشه ولی من با توجه حال بیداریم برام فوق‌العاده بود 

گفتم

یکیش گفتم مامان خونمو نشونت بدم  از مسیر سبزی و خوشگلی رد شدیم که نمیتونم توصیفش کنم رسیدیم به یک روستا که هوای آروم و بارونی داشت وسطش جوی آبهای بود خیلی خوشگل بودن خونم توی کوهپایه بود همه جا چمن بود ولی گلی نبود

یه کار خیلی بد کردم دخترم یه سالش بود و من دوباره با وجود اورژانسی حامله شدم و انداختمش ،  بعدش خواب دیدم از توی اتاق تا توی راهرو خونه یه نفر چنگ مینداخت رو‌ زمین که بمونه ولی یه نفر محکم پاهاشو گرفته بود توی تاریکی میکشیدش تا انداختش بیرون خونه 😭

یه کار خیلی بد کردم دخترم یه سالش بود و من دوباره با وجود اورژانسی حامله شدم و انداختمش ، بعدش خواب ...

هننن یعنی جنین رو سقط کنی آنقدر بد

هننن یعنی جنین رو سقط کنی آنقدر بد

اره چند روز از پریودم گذشت متوجه شدم فورا رفتم انداختمش 😭 حتی رفتم سونو ببینم چند هفتم قلبش قشنگ میزد 

ولی چون بچه اولم با سختی ومریضی زیاد بدنیا آوردم ترسیدم اینم ابنجوری شه 

اره چند روز از پریودم گذشت متوجه شدم فورا رفتم انداختمش 😭 حتی رفتم سونو ببینم چند هفتم قلبش قشنگ می ...

خوب چه غلطی کنیم با این رابطه های پشت سرهم و تازه قانع هم نمیشن میگن جلوگیری کنیم حسمون کم میشه چه غلطی کنیم بچه رو نندازیم که نمیشه باید همه رو بدنیا آورد اونوقت میشه  چقدررر مرد پشت زنش نیست که اینطوری میشه آخر زن بیچاره باید جواب خدا رو بده 

یکیش گفتم مامان خونمو نشونت بدم از مسیر سبزی و خوشگلی رد شدیم که نمیتونم توصیفش کنم رسیدیم به یک رو ...

🥺🥺🥺یعنی بهست؟؟؟؟