2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری قبول شدید کنکور دادی ؟

یسال فقط خوندم...ماهای آخر خیلی بیشتر...من دیپلم انسانی بودم و با رشته تجربی آشنایی زیادی نداشتم و پوستم کنده شد

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

الان ک منابع کلا عوض شده دیگه نمیتونیم ما نظام قدیمیا کنکور بدیم لعنت به کنکور

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
یسال فقط خوندم...ماهای آخر خیلی بیشتر...من دیپلم انسانی بودم و با رشته تجربی آشنایی زیادی نداشتم و پ ...

نظام قدیم کنکور دادید؟ ماشالا بهتون 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
عزیزم بعد اون همه سال دوری از درس چجوری خوندی که قبول شدی

طلاق گرفته بودم

و آدمیم که شکست رو نمیتونم قبول کنم

خودمو درگیر درس کردم تا درگیر حواشی نشم

خیلی زیاد خوندم تا خدا خواست و قبول شدم

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
سلام عزیزم من اصن حوصله درس خوندن ندارم چکار کنم

ببین همه همینطوری هستن و حوصله ندارن اوایل...ولی به این فکر کن دلت میخواد ده سال دیگه موفقیت خودتو ببینی یا فقط شاهد موفقیت دیگران باشی و حسرت بخوری

نظام قدیم کنکور دادید؟ ماشالا بهتون

نه عزیزم نظام جدید...ولی هنوز شرط معدل نشده بود...من ۴۰۱ قبول شدم و سال بعد شرط معدل اومد وسط 

نه عزیزم نظام جدید...ولی هنوز شرط معدل نشده بود...من ۴۰۱ قبول شدم و سال بعد شرط معدل اومد وسط

ب نظرتون من ۲۴ سالمه میتونم کنکور بدم مثلا مثل شما پرستاری قبول شم ؟ نظذم قدیم هستم 

ب نظرتون من ۲۴ سالمه میتونم کنکور بدم مثلا مثل شما پرستاری قبول شم ؟ نظذم قدیم هستم

اره عزیزم چرا نشه؟

هر تلاشی تهش موفقیته...کافیه که بخوای