من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
اره عزیزم. این حالت طبیعیه. منم توی عشق و دوست داشتن طلاق گرفتم.وقتی ازدواج کرد داشتم دیوونه میشدم نه میتونستم باهاش زندگی کنم نه میتونستم بهش برگردم. ولی الان راضیم جدا شدم. تو هم فکر نکنم سنت زیاد باشه به خودت برس بخودت انگیزه بده سرکار نمیری برو کلاس ثبتنام کن روحیتو بالا ببر.
من بارها تحت فشارش قرار دادم هربار بیشتر بهم چسبید
نامزد سابقم با یکم پول جدا شد چقدم ادعای عاشقیش میشد هنوزم ادعا داره
فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن