2777
2789
عنوان

کنکوریااا بیاینن سوال دارممم

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 43 پست
آها پس یعنی محکوم به ترمیم نزدنیبرای همه درسا؟خب دیگه باید خیلی رو دوازدهم و کنکور کار کنی

نه

فقط ۳ تا

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
کنکور رو نمیشه پیشبینی کرد من با تراز ۹۸۰۰رتبم تقریبا دو برابر سال پیش با همین تراز شد مقایسه نکنید ...

😭😭😭

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونی. دیپلم ناقص هم میتونه طبق دفترچه

توورخدا؟؟یعنی میتونم ترمیم بزنم؟مطمعنی؟

متوجه نشدم؟ترمیم معدلو که دوباره گذاشتن

من درسایی ک افتادم رو شهریور نرفتم امتحان بدم ک پاس شم

واسه ترمیم هم میگن درسی ک تجدید شدیو نمیشه ترمیم زد

میتونی. دیپلم ناقص هم میتونه طبق دفترچه

ببین من یازدهم نهایی زیست.شیمی.فیزیک تجدید شدم شهریورم امتحان ندادم یعنی کلا تجدیدم این ۳ تارو و باید شهریور امسال امتحان بدم ک پاس شم یعنی میتونم ترمیم بزنم بعدا شهریور امتحان بدم پاس شم؟

فک کنم مدرسه بزرگسالان بتونی

خب الان درگیر امتحانات ترم یک دوازدهمم کی واسه اونا بخونم

بنظرم شهریور ترمیم کن کنکور امسالم شرکت کن سفت و سخت نشد فوقش یکسال پشت میمونی دیگهمن خودم دوسال پشت ...

الان ت تاپیک یه نفر گفت میتونی ترمیم بزنی

خودمم شنیدم یجا دیگ

کاش بشه

وای نه نگو توروخدا دق میکنم نمیخوام ب پشت کنکور موندن فکر کنم زحمتای خانوادم چی میشه حرفای مردمم نههه نمیخوام حتی فکر کنم بهش😭😭😭