2777
2789

طولانیه ولی بخونید لطفا قبلا هر شب بدون استثنا ساعت دو نصفه شب جارو برقی می‌کشید و بچش میدویید تو طول روز هم بی وقفه میدویید خودش میگفت بچم خیلی شلوغه از دستش عاصی بود ما دلداری می‌دادیم ک بچس درست میشه شب تا صب نمیخابید و سر و صدا بود ولی ما کاری نداشتیم گلایه ای نمی‌کردیم زنگ می‌زد خودش به شدت خاله زنک بود ک خاهر شوهرم اختلاف انداخته به زندگیم واسه همون خودمو میزدم  صداشو شنیدین در حالیکه ما اصلا خبر نداشتیم سرمون به زندگی خودمون گرم بود سر یه قضیه ک خاله زنک بازی کرد گفتیم ما هم از سر و صداش اذیت میشیم محترمانه بگیم بدتر لج کرد گفت چیکار کنم وسواسم نصف شب جاروبرقی میکشم بقیه ش پایین نوشتم

خانما ینی صبح ساعت ۶ زمینو میکوبه ساعت دو نصفه شب زمینو میکوبه ۴ نصفه شب دف فرش میزنه شده ۴ ساعت زمینو میکوبه هر بار در راهرو رو باز میکردم میومد درو باز میکرد هر موقع بریم تراس صدامونو بشنوه میاد پشت سرهم  میتکونه حفاظ نزدیم تراس. ینی سر سقف هر بلایی بگی میاره یه دقیقه نیست ک سر و صدا نباشه میگه صدای دو واحد پایین تر و میشنوه هر جا بشینیم صحبت کنیم اون اونجارو میکوبه هر جا میریم اونجاست از همه چی خبر داره میگه دیدم فلانی( اسم نمیبره)از تراس فلان چیز انداخت اصلا میگیم این دوربین گذاشته بقیه واحد ها هم میگن اون فقط شما رو تعقیب نمیکنه همه رو تعقیب میکنه ساعت ها با تلفن با بقیه همسایه حرف می‌زد یجا گندش در اومد این دروعه حرفای خودشو به اسم دیگران میزنه اجازه نمیده کسی برای تعمیر ماهواره یا کار دیگه ای پشت بوم بره حالا ما ماهواره نداریم بی دردسرترین هستیم میگه هر کی شرایط و قبول کرده منم طبقه ی آخرو گرفتم ک تو آرامش باشم حاضر نیس یکی ۲ دیقه بره پشت بوم ولی شبانه روز خونش سر و صداست موندم کی میخابه همیشه خونست ماشینش همیشه پارکه ما این رفتارو طی ۴ سال متوجه شدیم نه اینکه تعقیب کنیم جدیدا هم گوشش صدا میده بما میگه فکر کردم طاق فرش اوردین صدای کوبیدن شنیدم😐مامانم میگه میدونم دیوونست ولی چاره چیه منم قراره مثل اون روانی شم و اصلا نادیده می‌میگیرتش ولی من چون هر موقع خابی باصدای ناز کوبیدن این بیدار میشم ناراحتم چرا باید بعد اینهمه مصیبتی ک کشیدیم یه روانی همسایمون شه

وای خدا صبرتون بده 

منم دیشب با صدای خنده زن همسایه تو راه پله بیدار شدم ..تا بخوابم کلی طول کشید هنوزم اعصابم حورده 

آخه ساعت ۱۱ برای چی تو پله ها وایمسین حرف زدن 

اون یه طوری میخنده صداش تا بالا میاد

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید